Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Bardzo proszę o konkretną informację TAK lub NIE czy zamówienie af60f570-5e26-11ef-b154-5f533a41319c zostało wysłane na czas.
Kupująca dokonała zakupu z dostawą do paczkomatu w poniedziałek o 14:29. W poniedziałek godziny graniczne 12:00 paczkomat, 15:00 kurier. We wtorek rano pani pisze z pretensjami, ze paczka we wtorek miała być u niej a nie została nawet wysłana. Napisałam Pani jak sprawa wygląda ale ona nadal wie swoje. Paczka zgodnie z deklaracją została wysłana we wtorek. Wieczorem kupująca wysyła mi jakiś screen z koszyka gdzie widnieje informacja kup do 14:30 jutro w punkcie. Tylko screen jest z wtorku gdy godziną graniczną dla paczkomatu była 14:30. Pani nie rozumie, że w dniu kiedy dokonywała zakupu godzina graniczną dla paczkomatu była 12:00 i uważa, że paczka nie została wysłana na czas. Dziś kolejna wiadomość "Nie będę dyskutować z Państwem. Pracuję na co dzień z Allegro i wiem jak co działa. Towar zwracam, bo nie przyszedł na czas."
Bardzo proszę o sprawdzenie i napisanie jasno i konkretnie czy przesyłka została nadana zgodnie z deklaracją, a kupująca nie doczytała, że w poniedziałek do 15 dostawa dotyczyła kuriera czy może jednak popełniliśmy błąd.
@Health___Beauty obawiam się, że nie zrozumie, liczy bardziej na "Tak, ma Pani rację, zresztą - jak zawsze, powinniśmy przywieźć sami to zamówienie pod drzwi, zaraz po złożeniu zamówienia na allegro, jak najszybciej i oczywiście za darmo no i z gratisami" 🤣
@q3qPL @Health___Beauty chyba ze 2 lata temu tuż po wpłynięciu zamówienia przyszła wiadomość , kiedy , o której godzinie ma się pojawić kurier i gdzie ma zaparkować samochód .
Grzecznie odpowiedziałem ,, jeśli Pani sobie życzy kuriera w smokingu i ze srebrna tacą w ręce proszę o dodatkową informację , ustalimy koszty i zrobi się ,,
Oczywiście zerwałem negatywa i złośliwie pacj-klientka nie odebrała przesyłki .
Hahaha 😂 Warto było dostać negatywa, mina pacjentki pewnie bezcenna 😄
@q3qPL fajnie wyglądał na listingu z zacytowaną j/w odpowiedzią na ocenę 😂 , często wracałem żeby go przeczytać i zawsze poprawiał mi humor , ale już przepadł .
@la_nika komentarz nie został wykluczony z jakości - dziś nadal są ujemne punkty.
@Health___Beauty sprawdziłam to i komentarz jest wykluczony. Czy ujemne punkty, które widzisz nie odnoszą się do porównania z zeszłym miesiącem? -18 pkt i -11 pkt?
@la_nika Tak, ten spadek pojawił się wczoraj po tym negatywnym komentarzu z 28.08, 9.08 też dostałam negatyw ale jako pierwszy w miesiącu został wykluczony ze statystyk i po nim nie było spadku punktów.
@Health___Beauty wyjaśniam to. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.