anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czym dalej w las tym więcej drzew.

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Jak zwykle w dzień " wolny " wystawiam zaległe aukcje. Chociaż wystawiam to nadużycie. Usiłuję wystawić. konkretnie chodzi o układ który po zatwierdzeniu do wystawienia wylądował jako szkic z informacją jak na zrzucie

Zrzuty 2025-04-20-19-25  Poglądówka.jpg

Wchodzę więc w edycję i odrzucam sugerowaną podpowiedź produktu.

Zrzuty 2025-04-20-19-50  Poglądówka 1.jpg

i wybieram samodzielnie.

Zrzuty 2025-04-20-19-50  Poglądówka 2 wybór z katalogu.jpg

następnie system pyta czy użyć danych z katalogu czy pozostawić własne. Jak widać niżej wybieram własne i w efekcie zostaje zamieniony na ten z katalogu

Zrzuty 2025-04-20-19-50  Poglądówka 3 wybór.jpg

Ponownie kasuję podpowiedź i wpisuję oraz uzupełniam pozostałe dane i w efekcie otrzymuję to co na ostatnim zrzucie czyli następny szkic.

Zrzuty 2025-04-20-20-07  Poglądówka 5 efekt wystawienia.jpg

Przypominam że cały czas chodzi o cyfrowy układ scalony 74LV08

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Konsultuję Twoje zgłoszenie z zespołem technicznym. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

I podobnie jest z pozostałymi 26 aukcjami ( jak dotychczas )

oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#12 Orędownik#

mi się już odechciewa jakichkolwiek poprawek w tym śmietniku

tym się kończy próba zmiany kodu jednego z produktów

BikeOutlet_pl_0-1745181188977.png

nic nie będę już zgłaszał, nic nie będę edytował, poprawiał, nie ma to żadnego sensu, bo to co poprawię za chwilę ktoś i tak zmieni na coś innego i tak w kółko

---
allegro nicniegro
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Kiedyś zgłaszałam. Ale od czasu kiedy dane przepisane z katalogu producenta zostały odrzucone przestałam to robić. Mam pilniejsze i ciekawsze rzeczy do zrobienia. Mało że robiłam za nich robotę ( w koncu to nie mój katalog ) poświęcając swój czas i energię to jeszcze nikomu nie chciało się sprawdzić które dane są prawdziwe.   Proponowałam również ustandaryzowanie  poprzez wybieranie z listy wprowadzanych wartości  danych w działach w których można to zrobić bez żadnego problemu np. w działach gdzie podstawą jest wyszukiwanie według parametrów, co znakomicie ułatwiło by wyszukiwanie i wprowadzanie, ale też nie są zainteresowani, więc jeżeli im nie zależy to czemu mnie miało by zależeć? Z lepszym czy gorszym skutkiem sprzedaję to co posiadam w wielu miejscach w sieci a tutaj trzyma mnie jeszcze grawitacja lub inaczej pisząc przezwyczajenie, ale to też powoli zaczyna się zmieniac. Ileż razy można kopać się z koniem aby dojść do wniosku że to nie ma sensu?

oznacz moderatorów