Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chciałam zobaczyć oferowane propozycje dla mleka Bebilon Comfort 1 , wyszukiwarka ALLEGRO pokazuje Bebilon Comfort 2 i Bebilon junior rtf. Ki diabeł, czy nie umiecie ogarnąć cyferek? Czy dla was zarówno 1 jak i 2 są jednakowe? To przecież inne mleka. Dla różnych grup wiekowych.
W stopce jest identyfikator wyszukiwania: p8573-b8495-bab
Co on oznacza?
Odkąd powstał katalog szukanie stało się znacznie trudniejsze . Znajdź sobie sprzedawcę który handluje tym co potrzebujesz i zapytaj czy ma to czego szukasz .Prędzej on wskaże link do aukcji niż go samemu znajdziesz.
Pewnie liczą, że ktoś weźmie na zapas jak dzieciak podrośnie xD. Podobno przecież ten bałagan jest po to, by klient przy okazji szukania więcej nakupił.
Tylko chyba średnio zadziałało, bo więcej sprzedaży z V.... tanich przedmiotów. Za to te drogie (jak książka za 950) potrafią na o... zejść w 2 dni, a na Allegro pies z kulawą nogą nie zajrzał...
Ps. idę na T... szukać prezentów na mikołajki. Tyle ma Allegro z tego bałaganu.
@AptekaNatolinska dziękujemy za sugestie co do działania wyszukiwarki, przekażę je dalej. Podsyłam też listing dla produktu, którego szukałaś: https://allegro.pl/oferty-produktu/mleko-modyfikowane-bebilon-comfort-1-400-g-41a09866-f022-4871-945...
@Syrena_zT Droga, najmilsza Syrenko-Alicjo , nie wiem czy wiesz, że po prostu zakpiłaś sobie ze mnie, ale mam poczucie humoru, więc Ci wybaczam. Po kliknieciu na przesłany link, otrzymałam komunikat :
Wygląda na to, że nie mamy tego, czego szukasz.
Spróbuj zmienić zapytanie, wyłączyć filtry lub wybrać kategorię.
ALE JAJA !!!! jak berety
Pewnie znowu na jednej przeglądarce działa tak, a na innej inaczej, bo u mnie działa. I zaraz jak wrzucała linka też działało. Oni tak potrafią, tak to jest jak nawet na cukierka dla technikum szkoda, by za darmochę zrobili...
@AptekaNatolinska bo jesteś na widoku Business, a Bebilon to inny target😉
No fakt, powinnam była pomysleć xD
OK, ale czy nie uważasz, że powinno działać tak samo po obydwu stronach? Może się trafić mamusia bizneswoman i będzie szukać po stronie biznesowej i kichę zobaczy..
@AptekaNatolinska Masz całkowitą rację, jeżeli do czegoś wystawiana jest faktura VAT to w widoku biznes ten towar powinien się pojawiać. Tak jak było poprzednio.
@Syrena_zT na jakiej zasadzie kwalifikujecie towary do 'biznes'?