anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[11.03.2025] Nieprawidłowo usunięte oferty

MAMY ROZWIĄZANIE!
Perfumeria-Galon
#8 Zapaleniec#

Dzien dobry, od rana usunieto nam 50 aukcji na allegro, taki jest powod Pamiętaj: jeśli sprzedajesz produkt marki X, nie umieszczaj w tytule/opisie odniesień do produktów innych marek/producentów. Stosowanie nazw innych marek w charakterze słów kluczowych jest niedozwolone. Zwróć również uwagę na wybór odpowiedniej kategorii dla Twojego produktu, ale wszystko jest ok prosze o pomoc bo nie mamy pojecia co zle zrobilismy??

oznacz moderatorów
107 ODPOWIEDZI 107
AlleMakijazPL
#10 Popularyzator#

ja nie mogę nic wnowić mam ją wznowić jako wstawi ponownie ?

oznacz moderatorów
Autoruso
#8 Zapaleniec#

wtedy aukcja straci cała popularność i zaczynasz od nowa

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AlleMakijazPL jaki komunikat pojawia się gdy próbujesz wznowić ofertę?

@Sara-beauty informacje o bezpieczeństwie to ostrzeżenia oraz informacje dotyczące bezpieczeństwa – czyli jak bezpiecznie korzystać z produktu, na przykład:
- instrukcja obsługi produktu – dodawaj załączniki w języku urzędowym kraju, w którym sprzedajesz produkt. Jeśli sprzedajesz na wszystkich rynkach Allegro, instrukcja powinna być w polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej wersji językowej
- zdjęcia oznaczeń na opakowaniu produktu
- tekst z ostrzeżeniami o produkcie.
Wpisywanie przez Ciebie informacje, nie są informacjami o bezpieczeństwie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#10 Popularyzator#

U mnie też usunięto aukcje z tego samego powodu. Działały sobie od listopada a tutaj nagle zonk bo Wasz system coś tam wykrył. Wy chyba za dużo systemów sprawdzacie i kombinujecie aż wkoncu przekombinujecie i wszystko poerdutnie. 

oznacz moderatorów
eldrogeria
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, Od rana mam na swoim koncie usuwane oferty marki The ordinary, Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje. Wszystkie kosmetyki mam oryginalne . Wystawiając przedmiot łącze z katalogiem . Tytuły ofert mam tylko związane ze sprzedawanym produktem. Proszę o pomoc i sprawdzenie co się dzieje?? Elżbieta [edycja]

oznacz moderatorów
Perfumeria-Galon
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie, prosimy o pomoc. Od rana Allegro usuwa nam aukcje ale niestety nie mamy pojecia co jest powodem i dlaczego sa one usuwane. Prosimy Allegro o pomoc.

oznacz moderatorów
sensorycznie-pl
#8 Zapaleniec#

U nas też od rana już kilkadziesiąt ofert wyłączonych niby z powodu odpięcia produktu od katalogu. Czekam na odpowiedź wysłaną przez formularz.

oznacz moderatorów
mediagaz
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

Zwracam się do pracowników allegro o pomoc 4.03.2025r. wystawiałem ofertę kuchenki z defektem jako że sprzedaję tylko nowe produkty a taki aukcję tworzyłem pierwszy raz w formularzy wystawiłem jako nowy, kiedy się zorientowałem edytowałem ofertę i poprawiłem na nowy z defektem po 2-3 dniach otrzymałem informację od allegro

zień dobry mediagaz,

dostaliśmy zgłoszenie, że Twoja oferta może naruszać regulamin Allegro i/lub przepisy prawa. Zweryfikowaliśmy ją i usunęliśmy ze wszystkich rynków, na których była dostępna.

Jeśli w Twojej ofercie były opcje promowania, zakończyliśmy je.

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje.

W trakcie trwania Twojej oferty parametr “stan” przedmiotu uległ zmianie.

Zgodnie z regulaminem (artykuł 5, punkt 5.5) od momentu opublikowania oferty sprzedający jest związany jej treścią. Zakazane jest dokonywanie zmian w treści oferty, które stanowią zmianę oferowanego towaru bądź jego właściwości.

Jeżeli chcesz oferować produkt z innym parametrem “stan”, wystaw nową ofertę.

-20 pkt z jakość za naruszenie regulaminu oferty nie wznawiałem została w zakładce zakończone dziś znowu otrzymałem

tym razem 2 upomnienia do tej samej oferty 17252031048 która ma status zakończona i nie była wznawiana od momentu zakończenia jej przez allegro proszę , nadmieniam że ostatnio jest bardzo dużo błędów za które nieodpowiadam nie otrzymałem również ostatnio powiadomienia na skrzynkę e-mailową o rozpoczętej dyskusji proszę o pilne przeanalizowanie problemu z upomnieniami zakończonej oferty.

oznacz moderatorów