Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nigdzie nie mogę dodać odpowiedzi!!!!
@msniezek Maciek, to jedyny cel jego postów - wkurzać. No mi czasem mu się udaje. Trolling.
@WREDZIA-W1 A u mnie nie , mam tutaj emotki🤑 !
Ps jest wątek połączony z kilku na temat Fałszywego wezwania do zapłaty. I tam pod niektórymi postami nie da rady dodać odp.
@pinsplash: Dzień bez Twojego wpisu o tym, że nie masz emotek albo o tym, że je masz, to dzień stracony.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@pinsplash W innym nie mogę, ale mam to gdzieś. Tu człowiekowi odpowiedziałam i szafa gra 🙂
@WREDZIA-W1: To nie forum się zepsuło tylko spacja w Twojej klawiaturze się zacina. Za to wykrzyknik działa Ci świetnie.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 A, to wiem. Jak napiszę, to potem muszę oddzielać od nowa
@WREDZIA-W1 rzeczywiście, w niektórych wątkach są z tym kłopoty. Wybaczcie, pracujemy nad naprawą. Natomiast emotki rzeczywiście już macie, @pinsplash - z tego co wiem to @_HolaOla_ bardzo chciała Ci o tym 🗣, ale już skończyła 👩💼 i poszła do 🏠.
@msniezek Dzięki, Waść 🙂
@msniezek Maciek uznajmy że nic nie wiem i czekam na info od niej 🙂
@pinsplash Zatem z wielką radością mogę potwierdzić, że emotki na Twoim koncie działają.
@_HolaOla_ Podpinam się pod Maćka bo do Twojego postu nie mogę dodać odpowiedzi ( ??)
DZIĘKUJĘ💐
@WREDZIA-W1 ja tez nie mogę tam gdzie bym chciała
@_HolaOla_ Zepsułaś mi mojego foruma!!! Odkąd się pojawiłaś, wszystko zdechło! Naprawiaj migiem!
@WREDZIA-W1 Uffff wreszcie mi się udało dodać odpowiedź. @_HolaOla_ @nat_not - coś jest popsute z odpowiedziami ( ciągle) !
Mamy pierwszy własny awatar !