Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.
@centrumtechniki_ Rozumiem, że chodzi o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów?
Tak, właśnie o to chodzi, bo ten wątek dotyczy właśnie tego problemu. Kolejny raz poproszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów na koncie FHU_TOM. Może tym razem się uda zwrócić czyjąś uwagę. Sam już nie wiem co należy napisać aby ktokolwiek z SZANOWNYCH obsługujących ten przybytek zrobił łaskawie to o co się go prosi.
@FHU_TOM @centrumtechniki_ Zgłosiłam Wasze konta do wyłączenia automatycznego tworzenia zestawów.
Tak zgadza się.
Proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. Łączone są kompletnie bez sensu.
@Piaska6 zgłosiłam Twoją prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów.
Podłączam się do prośby o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów, proszę też o to samo dla swojego drugiego konta - przestrzen_forma . Dziękuję.
@Forma_Swiatla Zgłosiłam prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów dla obu kont.
Ja również poproszę o wyłączenie na naszym koncie automatycznego tworzenia zestawów, każdy stworzony do tej pory zestaw był totalnie niepasujący. Dziękuję.
@ogrzewanieSIB Zgłosiłam prośbę o wyłączenie.
Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów 🙂
tworzy mi zestawy z uchwytem i zaślepkami do zawiasu / prowadnica kulkowa i zaślepka do zawiasu nie powiązane wgl.
@sklep_solpio Zgłosiłam prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. 🙂
Podłączam się do prośby o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów. Dziękuję.
@Przestrzen_Forma Skierowałam prośbę do odpowiedniego zespołu.