@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.
Podłączam się do prośby o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów, proszę też o to samo dla swojego drugiego konta - przestrzen_forma . Dziękuję.
@Forma_Swiatla Zgłosiłam prośbę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów dla obu kont.
Ja również poproszę o wyłączenie na naszym koncie automatycznego tworzenia zestawów, każdy stworzony do tej pory zestaw był totalnie niepasujący. Dziękuję.
@ogrzewanieSIB Zgłosiłam prośbę o wyłączenie.
Proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów na moim koncie.
@MilenaBieliznaPL zgłosiłam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.
Dziękuje 😊
@MilenaBieliznaPL czy mogę poprosić Cię o informację, dlaczego chcesz wyłączyć automatyczne zestawy? Zostałam poproszona o podanie tego powodu przy zgłoszeniu.
Automatyczne zestawy tworzą się bez żadnej logiki – np. męskie majtki są łączone ze skarpetami damskimi, co nie ma sensu. Może to negatywnie wpływać na wyświetlanie moich produktów w wynikach wyszukiwania oraz powodować błędne propozycje rekomendowanych produktów dla klientów.
Gdy klient kupuje jeden produkt, Allegro może sugerować mu niepasujący zestaw, co wprowadza go w błąd i może obniżyć sprzedaż. Chciałabym samodzielnie decydować o tworzeniu zestawów, zamiast być zmuszana do korzystania z błędnych, automatycznie generowanych kombinacji.
Dziękuję za wyłączenie tej funkcji na moim koncie.
Dzień dobry. Proszę o wykluczenie naszych aukcji z tworzenia automatycznych zestawów ofert. Narzędzie nie sprawdza się w naszej kategorii.
Produkty są błędnie łączone, to wprowadza Klientów w błąd i generuje niepotrzebne zwroty i nieporozumienia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @Alkor_wyprzedaz. Przekazałam prośbę wykluczenia Twojego konta z tworzenia automatycznych zestawów.
Automatyczne zestawy tworzą się bez żadnej logiki – np. męskie majtki są łączone ze skarpetami damskimi, co nie ma sensu. Może to negatywnie wpływać na wyświetlanie moich produktów w wynikach wyszukiwania oraz powodować błędne propozycje rekomendowanych produktów dla klientów.
Gdy klient kupuje jeden produkt, Allegro może sugerować mu niepasujący zestaw, co wprowadza go w błąd i może obniżyć sprzedaż. Chciałabym samodzielnie decydować o tworzeniu zestawów, zamiast być zmuszana do korzystania z błędnych, automatycznie generowanych kombinacji.
Dziękuję za wyłączenie tej funkcji na moim koncie.
@la_nika @w_kiwi @julienail
Proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów.
Cześć, @dghsystem_com. Przekazałam konto do wykluczenia z automatycznych zestawów 🙂
Czy jest szansa, że kiedyś łączenie ofert w zestawy będzie działać poprawnie? Łudziłam się dłuższy czas, że może kiedyś to nastąpi, jednak wciąż nie ma większego sensu. Kupujący zadają słuszne pytania o logikę takich połączeń. Jeśli wg Państwa nie nastąpi zmiana w najbliższym czasie to również proszę o wyłączenie tworzenia zestawów.
Pani Monico, czy również mogę prosić o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów w moich ofertach ?
@Kolibri_KIDS Podaj proszę numery ofert, które błędnie połączyły się w zestawy.
Ja również na wszystkich kontach chcę usunąć automatyczne tworzenie zestawów przez allegro.
Jak to zrobić? To jakis poroniony pomysł. Są kompletnie bzdurne. Zestawy spamują opisy i tworzą zestawy, których ja NIE CHCĘ SPRZEDAWAĆ jak komplet. Nie pasujące do siebie. Kupujący może być przekonany, że te rzeczy sa elementami kompatybilnymi. Odpowiedzialność spada na sprzedawcę. Mimo, że to allegro miesza.
Nie mówiąc że blokują miejsce, w którym ja chcę umieścić pożądane zestawy.
Cześć, @CaPoCosmo. Przekazałam prośbę o wyłączenie zestawów w Twoich ofertach (na wszystkich kontach powiązanych z NIPem).
Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów 🙂