Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj dodano mi kolejnego operatora płatności (trzeciego)
Czy Allegro Finanse potrzebuje wyraźnie dłuższego czasu na realizację wypłaty?
Ten czas został gdzieś określony?, ile dni?
Ktoś coś kumaty w tym zakresie
Ja również nie otrzymałem wczorajszego przelewu jak i dzisiejszy jeszcze nie dotarł.
Od allegro dowiedziałem się, że wypłata realizowana np. w poniedziałek o godzinie 7 zostaje zrealizowana dnia następnego. W moim przypadku było to ponad 24H od zlecenia. Wypłata zlecona o 7, zrealizowana dnia kolejnego o 10. A kiedy dotrze to zależy od banku. Niby do końca dnia od realizacji zlecenia przez Allegro.
nie spodziewalbym sie zadej rzeczowej odpowiedzi zgodnej z prawda - zapewne ktos napisze: przelew zostal zlecony i tyle... tylko, ze kazdy z nas jest swiadomy ile trwa jego realizacja - tak wiec ktos tu ewidentnie kreci
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Minęła godzina 15, środków nadal brak. Pierwszą wypłatę z Allegro Finance zlecałam 11.08 o godz. 18.05 - nadal tych pieniędzy ani żadnej późniejszej wypłaty z Allegro Finance nie mam. To już przestaje być zabawne. Z tego co pisze @MiskaPupilaPL wynikałoby, że przelew taki powinien być zlecony wczoraj i najpóźniej dziś rano zaksięgowany. Gdzie są te pieniądze, dlaczego je przetrzymujecie i kiedy je w końcu wypłacicie?
Ja otrzymałem po 14 przelew wczorajszy. Dzisiejszego też jeszcze nie mam.
Do mnie przelew dotarł, dzisiaj o 15. Więc u Ciebie coś nie halo, albo sprawdź godziny księgowania w banku. Ja mam PEAKO SA
sprawdziłam wszystkie wypłaty i po numerach, i po kwotach. Żadna nie została zaksięgowana - 3 pierwsze były zlecone w poniedziałek wieczorem.
Dowieźli dzisiaj. Wypłata zlecona ręcznie wczoraj o 5 rano dotarła dzisiaj o 15-tej, co ciekawe wpływ był też z dzisiaj nocy (ale ten ustawiony automatyczny)