Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostały usunięte 2 moje oferty 12697546790 , 17699840998 oraz otrzymałem upomnienia za : RZETELNĄ INFORMACJĘ !! Krem od lat produkowany był w zewnętrznym kartoniku , nie wnikam bo to sprawa producenta , ale podejrzewam ,że z przyczyn ekologicznych i ekonomicznych został wyprodukowany w formie BEZ KARTONIKA !! ,to niska półka więc nie ma wyraźnych przeciwwskazań estetycznych , wiele konkurencyjnych produktów jest w ten sposób produkowanych . Informacja o tym RZETELNIE została umieszczona w tytule oferty jak i w opisie co NIE SPODOBAŁO SIĘ OPERATOROWI SERWISU . PYTAM dlaczego ? ...PRODUKT JEST W PEŁNI BEZPIECZNY , POSIADA widoczny SKŁAD ,FOLIĘ ZABEZPIECZAJĄCĄ ORAZ EAN . Czy to kolejny krok serwisu w eskalacji konfliktów sprzedawców z klientami ?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Potrzebuję konkretnej pomocy i rzeczowych informacji więc MRS. gdvorek proszony jest o powstrzymanie się od wypowiedzi w tym wątku
@Health___Beauty @RED @AptekaNatolinska @_HolaOla_ czarę goryczy dopełniła ostatnia wypowiedź konsultanta .....hmmm
@mdrogeria Nawet nie chce mi się już komentować i dyskutować na ten temat. Allegro wie lepiej koniec kropka.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ja poproszę o zamknięcie tego wątku , po tym wszystkim dalsze wpisy nie mają sensu .