Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do bani z taką nowością, od wczoraj nie mogę wysłać mini przesyłek, panie na poczcie dostają komunikat "brak umowy".
Przed chwilą próbowaliśmy nadać w Krakowie i ten sam błąd nadal.
U mnie to samo. (O 18:00 próba nadania)
Mam ten sam problem. Wczoraj dzwoniono do mnie z poczty ,że nie mogą nadać przesyłek " Brak Umowy" . Idę , sprawdzę czy już działa . Ale Allegro za ten błąd mogłoby udostepnic jakiś komunikat , ktory moglibysmy przekazać klientom. Tak zachowuje sie firma , która szanuje tych , z ktorych zyje.
W życiu tak bywa że Ci co popełniają błędy nie chcą za nie odpowiadać ani się tłumaczyć i wolą poczekać aż sprawa przycichnie .
W mailu od Allegro mam odpowiedź, że to błąd w systemie Allegro. Cytuję: "Przeanalizowaliśmy zgłoszenia i ustaliliśmy, iż powodem jest awaria naszego systemu, nieprawidłowość została zgłoszona dostawcy oprogramowania, trwa usuwanie usterki. ". Więc w końcu czyj to jest błąd? Poczty czy Allegro?
Przed chwilą wróciłem z poczty. Pani powiedziała mi, że otrzymali mail, że problem został rozwiązany. Niestety przesyłek nie nadałem, bo ta wiadomość mija się z rzeczywistością.
Mam to samo - właśnie wróciłam z poczty, czwarta próba nadania przesyłek - ten sam błąd, co wczoraj - brak umowy... Paczki gotowe od wczoraj rano nadal nie nadane...
Strasznie długo pracują nad awarią...
Dobra wiadomość, że pocztex i Allegro polecona działają, bo o to już też się bałem. Mini ALLEGRO przesyłka dalej nie wysłana klienci z końca piątku dalej czekają na nadanie.
Całe szczęście że chociaż tamto działa... oczywiście mini dalej nie działa wysyłam na swój koszt ... jak rozumie później wystawie allego fakturę za swoje wydatki ?
Czy wy wogóle to naprawicie....bo coś zaczynam wątpić
Poczekają sobie na dostawę dłużej niż Allegro obiecuje. W większości przypadków poczta dostarcza je na czwarty dzień roboczy licząc od dnia następnego po dniu nadania, a sprytniejsze placówki proszą o odebranie jej z poczty.
Ogólnie nie rozumiem tej sytuacji, od piątku jest problem. Ta przesyłka dawno powinna zostać wykluczona przez adminów z widocznych. A reszta przesyłek powinna dostać automatyczne zamianę na Allegro polecone - jak one działają i po sprawie. Proszę o odniesienie się moderacji bo nie wiem co robić ? Wysłać na własny koszt czy czekać do końca dnia ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@denarius56 @panna_mpz @eBiznes_Trade @Halfrunt @bugi_sklep
Problem dotyczy systemu Poczty Polskiej. Otrzymaliśmy informację, że w większości placówek nie powinien już występować. Jeśli nie dotyczy to punktów, w których próbujecie nadać paczki, muszę Was prosić o cierpliwość. Przewoźnik zapewnia, że do końca dzisiejszego dnia usunie nieprawidłowości.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ może gdzieś poszło niestety u mnie na poczcie wyskakuje dalej brak umowy
U mnie też nie 😓 a ciągle nie wiadomo co z trafnością paczek które nie zostały nadane nie z naszej winy...
Dalej nie dział... fajnie bie ma co 5 dzień allego już rozwiązało problemem....
Cóż mogę dodać?...
19.09 godz. 14:30 - piąte i szóste podejście do wysłania Allegro Mini Przesyłek w dwóch różnych urzędach pocztowych w Poznaniu - brak możliwości nadania przesyłek....
Cierpliwość? Jestem niezwykle cierpliwa 😕
Dlaczego zaznaczono wątek jako "rozwiązany"?
19 września, godz. 18:21. Dzień chyli się ku końcowi. W ramach odpowiedzi z Allegro dostałam informację, iż poczta deklarowała naprawienie błędu do końca dzisiejszego dnia.
PP lekceważy Allegro swoimi słowami rzucanymi na wiatr? Czy może Allegro chce nas na chwilę uciszyć?
😕
Ponawiam pytanie - kiedy błąd zostanie naprawiony?
Ja mam mail od Allegro, że to jest problem po stronie Allegro, a nie poczty. Może dlatego Allegro chce nas uciszyć i rzuca lakoniczne odpowiedzi o Poczcie, które nijak się nie potwierdzają.
Sądzę że allegro nie wie jak naprawić błąd stąd chowanie głowy w piasek i udawanie że wszystko jest dobrze
Jeżeli jutro do 15:00 przesyłki nie będę mógł nadać to wysyłam je własnym sposobem z gratisem dla klienta za stracony czas i podziękuję już za przesyłki poczty polskiej nawet za 0,99 GR jaka cena taka jakość xD
Po Twoim wpisie pewnie rada nadzorcza pobudziła wszystkich programistów i zamiast oglądać MLH będą całą noc pracować.