anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

termin doreczenia na 2 stycznia

accadia
#13 Ambasador#

Dlaczego pokazujecie klientom przewidywany termin doreczenia na 2 stycznia, skoro w momencie generowania etykiety nie mozna zamowic podjazdu zadnego kuriera na dzien 31 grudnia, lecz dopiero na 2 stycznia? Kto za to bedzie odpowiadal i sie tlumaczyl?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@sl-aw-ek Szczęściarz. U mnie wszystko poszło do automatów, bo zlecenia odbiorów można było ustawić na 02.01. InPost już wczoraj nie przyjechał.

oznacz moderatorów

wiximo-store
#8 Zapaleniec#

@_HolaOla_ten wasz news nijak ma się do rzeczywistosci. Podajecie inpost realizacja dostaw do 16. A co z odbiorami ? Bo z tego co mówił kurier nie realizuja odbiorów. Nadaje z kilku magayznów i wszedzie ta sama informacja. Kurier z jednego adresu grzecznosciowo odbierze mi paczki , ale z tego co mówił one dzis nie trafia do oddziału i nie ma opcji na dostawe 2.01 a taki czas przewidywany podajecie w aukcji

Dodatkowo żadnego kuriera na dzis nie da sie zamówić, DPD.. DHL ..
Dodatkowo co nam po wykluczeniu z jakosci ? Skoro poleca negatywy bo klienci widza dostawe 2.01 a nawet inpost nie dostarczy tego dnia.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@wiximo-store Dokładne tak. Właśnie spotkałem przy paczkomacie kuriera InPost, mówił, że dziś nie wyjmuje, bo zanim wróci, magazyn będzie zamknięty. A była dopiero 11-ta

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@wiximo-store zgodnie z informacją, którą napisałam wcześniej. Jeśli nie możecie dziś nadać zamówień zgodnie z deklaracją – wykluczymy je z miar Wysyłka w terminie i Szybka wysyłka. Zrobimy to automatycznie, w najbliższych dniach. To oznacza, że opóźnienia w wysyłce w te dni nie wpłyną negatywnie na wyniki jakości Waszej sprzedaży.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Starkrak
#10 Popularyzator#

Co co z ewentualnym komentarzem negatywnym który może mi wystawić kupujący za nie zrealizowane zamówienie zgodnie z wprowadzającym w błąd terminem?

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Starkrak Bez obaw, komentarz będzie Twój. Nikt go nie zabierze.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

"Zrobimy to automatycznie, w najbliższych dniach. To oznacza, że opóźnienia w wysyłce w te dni nie wpłyną negatywnie na wyniki jakości Waszej sprzedaży." 

@_HolaOla_ jeśli nie wykluczycie ich dziś to jednak wpłyną negatywnie na jakość sprzedaży. 

oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#11 Animator#

BikeOutlet_pl_0-1735649350983.png

BikeOutlet_pl_1-1735649607048.png

Kolejny raz to samo co 24.12.

WSZYSCY kurierzy (InPost, DPD, DHL, Orlen) odebrali dziś paczki.

allegro.. nawet nie da się zamówić, a dziś ma być wysłana.. brak po prostu słów!

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów