Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy ktoś analizował, sprawdzał, podejmował temat, nie znalazłem. Sytuacja jak dla mnie dziwna. W mierze jakości, szybkie zwroty wpłat, do statystyk zaliczane są soboty i niedziele. Trochę to dziwne i nie spójne z innymi systemami, chociażby z wysyłkami (pomijam speciale typu wysyłka w sobotę w nocy o północy). Podam przykład. Kurier InPost podjeżdża do nas o 15:00 w piątek. Prócz odbioru przesyłek dostarcza zwroty. Naturalnym jest że pracownik zrobi ile zrobi, pracujemy do 16:00. W poniedziałek rano jedziemy dalej z zwrotami. Za zwrot który dostarczono nam w piątek i zwrócone środki w poniedziałek system nalicza 3 dni. Załączam screen z raportu. Czy naprawdę to ma tak wyglądać?
Mogę Was prosić o stanowisko? Będę wdzięczny użytkownikom jak i moderacji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@serwis-texas Konsultuję sprawę z odpowiednim zespołem.
Pozwolę sobie podbić.
@serwis-texas Przepraszam Cię za długi czas oczekiwania.
Otrzymałam informację, że tak działa ta miara. Zgodnie z opisem: "Czas liczymy od momentu odebrania przez Ciebie przesyłki zwrotnej. Bierzemy pod uwagę wyłącznie zwroty zamówień z tytułu odstąpienia od umowy oraz ze statusem, który potwierdza, że przesyłka zwrotna została przez Ciebie odebrana."
Tym samym, system sprawdza dzień odbioru, niezależnie czy to dzień roboczy, czy weekend.
Nie mam tutaj żadnego błędu.
Tak, nie ma tu błędu i logiki 🙂
Logika tu nie obowiązuje .