anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

negatywny komentarz za nieterminową dostawę

czarkaz1
#8 Zapaleniec#

Witam, dzisiaj otzrymałam ocenę nie polecam zz kafelkiem Nieterminowa Dostawa, gdzie zamówienie zostało wysłane ekspresowo, opóźnienie powstało z winy przewoźnika.

Czy ma zastosowanie ten punkt regulaminu?

Allegro automatycznie usuwa negatywne komentarze dotyczące nieterminowej dostawy, jeśli spełnione są określone warunki. Kluczowe jest, aby klient wystawił ocenę "Nie polecam" z powodem nieterminowej dostawy i nie dodał do niej dłuższego komentarza niż 4 znaki, a Allegro potwierdzi, że przesyłka została wysłana zgodnie z deklarowanym czasem wysyłki w ofercie.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@bzzz8_pl  Z jakości sprzedaży komentarz Allegro wykluczy ale tak czy inaczej będzie on widoczny dla kupujących.

A tak swoją drogą, dlaczego kupujący ma wystawić Ci komentarz negatywny, skoro widzi że to nie była Twoja wina? No tak, zapomniałam, subiektywne odczucia...

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

A tak swoją drogą, dlaczego kupujący ma wystawić Ci komentarz negatywny, skoro widzi że to nie była Twoja wina? No tak, zapomniałam, subiektywne odczucia...

@ART_FOTO  żadne subiektywne odczucia, tylko nieznajomość regulaminu allegro i przewoźników, bo przecież miał napisane, że kiedy paczka dotrze - co z tego, że allegro go okłamało

Ostatnio znalazłem sprzedawcę, który miał same takie negatywne wpisy - serwis nic nie usunął - było smutno czytać jaki hejt wynika z tych wpisów

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@RED Ja to wiem, Ty to wiesz ale tak czy inaczej według Allegro są to subiektywne odczucia kupującego. Nieważne że powód jest czarno na białym.

A regulamin, no cóż, jak widać nie dla wszystkich.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Bo  w miarę angażowania się  przez Allegro w zakres dostaw powinna być wprowadzona osobna kategoria ocen,  ocena Allegro

Powinna pozostać ocena sprzedawcy, ocena produktu ale dołożona ocena Allegro jako organizatora transakcji.

Bez tego obecny system ocen tylko wprowadza użytkowników w błąd.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 

@MiMary 

ktoś tu ostro kłamie, mataczy lub stosuje podwójne standardy

wyjaśnij to:

Dzień dobry,

dziękuję za wiadomość, chętnie wyjaśnię.

Rozumiem Pana niezadowolenie związane z realizacją zamówienia. Zapoznałem się z Pana sprawą i widzę, że sprzedawca nadał przesyłkę 27 czerwca, co było zgodne z deklarowanym terminem wysyłki. Z tego powodu komentarz został usunięty. Niemniej jednak rozumiem, że opóźnienie w dostawie mogło wpłynąć na Pana plany, za co bardzo przepraszam.

Zachęcam do ponownego wystawienia komentarza

W przypadku dodatkowych pytań pozostaję do Pana dyspozycji.

Życzę miłego dnia.

Pozdrawiam

taką wiadomość dzisiaj otrzymałem od allegro

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@RED czy jesteś w stanie podać zamówienie, dla którego dostałeś taką informację? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

zgłoszenie "52925544"

oznacz moderatorów