Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówienia złożone u mnie do godz: 13:00 mam ustawione, że wysyłam tego samego dnia.
Wczoraj zamówienie nr c31a1680-fda6-11ef-bfae-7f809878a1d4
z godz. 13:02 u mnie wyświetla
czas na wysłanie do wt., 11 mar 2025, 23:59
przewidywany czas dostawy śr., 12 mar 2025
Wczoraj 10 mar 2025, 20:11 ocena negatywna, uzasadnienie "Nieterminowa dostawa"
W międzyczasie jeszcze zgłoszony zwrot tego zamówienia, dziś zostało rozliczone.
Proszę o usunięcie tej oceny, jest niezgodna z prawdą.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
czy mogę uzyskać odpowiedź na moje pytanie?
@A-G-SYSTEM sprawdziłam Twoje opinie i nie widzę w nich, abyśmy wyświetlali informację o podejrzeniu nieoryginalengo produktu. W kwestii drugiej sytuacji - jeśli masz korespondecję, potwierdzającą przez klienta, że komentarz wynika z pomyłki, to proszę prześlij ją na mail: spolecznosc@allegro.pl (w treści wiadomości, dodaj link do tego wątku). Zweryfikuję możliwość wykluczenia takiej opinii.
@MarkecikOnline, @Hadwao_net opinie usuwamy w wyjątkowych i ściśle określonych przypadkach - które są określone w tym artykule.
@ARNOLD-II 2 minuty ?! korona by Ci z głowy nie spadła jakbyś zrobił tą przesyłkę .
@mdrogeria jednego dnia zrobi jedną, drugiego drugą i za chwilę mu będzie pokazywać „dostawa jutro” do 15.00. Wiesz jak tu działają algorytmy. Wybija godzina graniczna, dziękuję, dobranoc.
@Health___Beauty po mojemu mylisz się , od grudnia czekam ,aż algorytm przestawi mi graniczną i nie mogę się doczekać ,od mikołajek całe multum paczek nadałem po granicznej i nic nie drgnęło , mija 14:00 zmienia się dzień .
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Klientka złożyła u mnie zamówienie 26 lutego po godzinie 15-stej , zgodnie z deklarowanym czasem wysyłki paczkę nadałem 27 lutego. Klientka zamówiła przesyłkę opcją kurierską allegro kurier dpd. Paczka do klientki została dostarczona dopiero 5 marca. Klientka wystawiła mi ocenę negatywną za opóźnioną dostawę. Czy mogę liczyć na usuniecie negatywnej oceny skoro opóźniona dostawa nie była z mojej winy?
otwieranie nowych wątków w niczym Ci nie pomoże
ok
@_HolaOla_ Temat, który poruszył @Hadwao_net po mojemu zasługuje na głębszą weryfikację i pomysł , burzę mózgów . Przesyłki , które wpadają mi tuż po godzinie granicznej zawsze budzą u mnie mieszane uczucia , zwykle je realizuję jak pozwala na to czas i nie miałem w związku z tym problemu , ale każda taka transakcja nasuwa mi pytanie czy klient chciał zdążyć przed graniczną czy umyślnie zwlekał ,aby opóźnić czas dostarczenia . Autor wątku nie podjął zlecenia po godzinie granicznej i został za to ,, ukarany ,, przez klienta ,ale równie dobrze taką oceną mogło skończyć się zrealizowanie zlecenia bo przesyłka przyszła zbyt wcześnie i klienta nie było w domu lub nie po drodze miał do automatu czy punktu . Trudno w takim wypadku zatem dzwonić do każdego klienta z zapytaniem ,, hejj... mogę jeszcze dzisiaj nadać tylko czy tego chcesz ....
@mdrogeria masz jakieś sugestie co do możliwych rozwiązań?
@_HolaOla_ nie mam Olu dlatego się rozpisałem , może ktoś , komuś coś wartego uwagi przyjdzie do głowy , zatem zaczekajmy na wpisy innych użytkowników .
Dlaczego klient może ocenić cokolwiek przed otrzymaniem przesyłki i/lub przed upływem czasu na wysłanie? Trochę lipa, to tak jakbym ocenił źle kierowcę bolta zanim przyjechał po mnie a czas na to jeszcze nie upłynął...
@_HolaOla_ ja bym sugerował usuwanie negatywów w takich sytuacjach. Są twarde dane na poparcie tego że tutaj sprzedawca ma rację, co z tego że było 2 minuty po granicznej? Graniczna to graniczna. Jak jest sekunda po północy to mamy nowy dzień i nie ma zmiłuj. Napisaliście sobie regulamin tak żeby wam pasowało i się nim zasłaniacie w 99%przypadków. A tutaj EWIDENTNIE jest racja po stronie sprzedawcy. Sugestia: bądźcie bardziej elastyczni w kwestiach "regulaminu" i obiektywnie w ocenie sytuacji
@lewgorzkowski to trochę pudrowanie trupa , klient otrzyma info o usunięciu i wystawi nową dodając inny byle jaki powód szargając niesłusznie opinię sprzedawcy .
@mdrogeria jeżeli następuje tego typu interwencja to nie powinno już być możliwości ponownego wystawienia opinii do tej transakcji
@lewgorzkowski takie kombinacje mogą tylko rozjuszyć klienta , po mojemu system ocen powinien żyć swoim życiem ,a statystyki swoim czyli oceny ocenami , są one subiektywne i nie powinny mieć wpływu na poziom jakości sprzedającego , a tak budzą skrajne emocje i często doprowadzają do niepotrzebnych starć.
@mdrogeria o tak by było najlepiej, duzi maja na to wywalone idą na ilość chocby slynny sklepallegro a mali i średni cierpią, bo to wali po punktach jakosci a boli zwłaszcza jak jest niesłusznie wystawiony...
Gadasz już jak pracownik allegro. A tak lubiłem Cię kiedyś czytać.
Czy zasługuję na negatywną ocenę za nieterminową przesyłkę, jeżeli nadałem paczkę w terminie, a opóźnienie wynikało z winy firmy kurierskiej?
wg tego portalu - tak