anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatywny komentarz

SPORTGEAR_PL
#8 Zapaleniec
Dzień dobry,

Skontaktował się z nami klient, który w wiadomości stwierdził, że skoro proces pakowania naszych paczek jest pod nadzorem kamer to prosi o sprawdzenie jego zamówienia, bo jest niekompletne. Oczywiście obiecaliśmy sprawdzić. Po sprawdzeniu przesłaliśmy do klienta informację, jak zostały zapakowane produkty i gdzie powinny się znajdować.

Kilkukrotnie próbowaliśmy się kontaktować z klientem telefonicznie, żeby wyjaśnić sprawę, ale kontaktu brak.

Nie odpowiada na nasze wiadomości, smsy i telefony, wystawia nam negatywną opinię, mimo że próbowaliśmy pomóc. Wydaje mi się, że była to próba wyłudzenia, a klient sprawdzał, czy rzeczywiście pakujemy pod nadzorem kamer.

Czy można wykluczyć ten komentarz z naszej jakości sprzedaży ? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Oczywiści rozumiem, że to subiektywna opinie, ale próbowaliśmy rozwiązać problem i wychodziliśmy z inicjatywą....

Nr transakcji: 03de83e0-2ace-11f1-9d82-c1dbd0fbc5f9
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SPORTGEAR_PL Cześć! W sprawie usunięcia komentarza możesz napisać do nas przez formularz. Doradca zweryfikuje sprawę. 

Pamiętaj jednak, że nie usuwamy ocen i komentarzy, które kupujący wystawili:

- w wyniku nieporozumienia ze sprzedającym – o ile są zgodne z naszymi zasadami

- za niezgodność towaru z opisem, a także jakość towaru

- za obsługę i kontakt ze sprzedającym

- gdy problemy z dostarczeniem paczki były po stronie przewoźnika.

Wysyłam Ci artykuł jak działają komentarze i opinie na Allegro. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SPORTGEAR_PL
#8 Zapaleniec

Dzięki za odpowiedź @N_Nitka28. Kontaktowałem się z doradczynią ale moja prośba została odrzucona. Pani Julia napisała, że wysłała do klienta prośbę o kontakt z nami w tej sprawie.

Mimo tego, do tej pory nie udał się nam skontaktować z klientem. Dla mnie to dziwne, że jeśli ktoś rzeczywiście nie otrzymał towaru za który zapłacił nie próbuje dochodzić swoich praw. 

Klient wystawił negatyw bo udowodniliśmy, że dostał wszystko co zamówił. To było złośliwe zachowanie, a najgorsze jest to, że nie mam jak się bronić przed takimi praktykami...  

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SPORTGEAR_PL Jak najbardziej rozumiem Twoją sytuację. Ja niestety nie jestem w stanie dla Ciebie nic więcej zrobić 😞 Doradca w sprawie wyczerpał swoje możliwości. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów