Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
KOMUNIKAT : Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie.
Jakakolwiek zmiana w parametrze aukcji, foto , opis itp itd jest nieakceptowalna i wyrzuca powyższy komunikat.
Zmiany nie działają w aukcjach zaplanowanych i aktywnych. ( LICYTAJCA)
Ale system allegro wystawia poprawnie aukcje zaplanowane.
Odpowiedź typu "że problem może wynikać z niepoprawnie wpisanej ceny. W tym przypadku spróbuj ręcznie uzupełnić kwotę."
Nie da się edytować CEN pomimo , że są prawidłowe - wstawione, to komórki są cały czas NIEAKTYWNE ( brak dostępu)
nr aukcji 16174732990
@polska6-pl Dodaj, proszę zrzuty ekranu przedstawiające problem i komunikat o błędzie. Zrzuty powinny obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną.
Na jaki adres email wysłać zrzuty ?
Halo halo !? Jest tam ktoś ???
Urlopy na allegro ??? Jak mamy zedytowac naszą aukcję.
Nie możemy wystawiac kolejnych, bo taki sam bład.
@polska6-pl zrzuty możesz wysłać na adres spolecznosc@allegro.pl, w treści wiadomości podaj proszę link do tego wątku. Mamy już zgłoszenie do zespołu technicznego w sprawie tego błędu, dodam tam Twój przypadek. Poproszę też o numery ofert, których to dotyczy.
Wysłane.
@polska6-pl dziękuję! Przekazałam je w zgłoszeniu do Działu technicznego, dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.
UWAGA !
Dalej są te same błędy w starych i nowych aukcjach LICYTACJA . NADAL nie można edytować cen!
@polska6-pl dziękuję za wiadomość! Poprosiłam w zgłoszeniu o informację w tej sprawie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Mamy ten sam problem przy wystawianiu aukcji. Nie mogę wystawić nowych aukcji.
@sklep_techbau_pl Dopisałam Cię również do zgłoszenia w Dziale Technicznym.
To nie jest ten sam problem. My wystawiamy aukcje, ale po wystawieniu nie możemy w nich nic edytowac , bo pola z cenami sprzedażnymi jest NIEAKTYWNE. Brak ponownego do nich dostępu !!!! Wywala błąd : "Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie." Ciekawe, że formularz przyjmuje dane w 100% a potem nie pozwala ich edytować.
@polska6-pl ponownie interweniowałam w zespole technicznym, więc poproszę Cię jeszcze o cierpliwość.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, również posiadam problem z edycją Licytacji. Kiedy chce zatwierdzić edycje opisu i parametrów to wyskakuje komunikat --> Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie.
Bardzo prosiłbym o pomoc w tym temacie.
Numer aukcji: 16325194266
@AMSO-komputery dziękuje za zgłoszenie! Przekazałam je w zadaniu do zespołu technicznego. Wrócimy z informacjami, gdy tylko otrzymamy odpowiedź.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy coś się wyjaśniło w temacie? czekamy już bardzo długo.
Witam również mam ten sam problem we wszystkich ofertach np. 16736669340
@grana-haft-pl Problem występuje, gdy w ofercie zostanie dodany cennik z metodami dostawy na inne rynki, oprócz rynku polskiego. Dzieje się tak, po wybraniu opcji "wystaw podobną". Należy zmienić rynek na polski, wtedy oferta poprawnie się zapisze.
Witam, u mnie pojawił się również taki komunikat przy próbie zmiany czasu wysyłki danego produktu w kilku różnych ofertach. "Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie." Wszystko jest wypełnione tak jak wcześniej, proszę o pomoc.