Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nastąpiła jakaś zmiana czy to najzwyczajniej jakiś błąd? Paczki Smart InPost paczkomaty, które od czwartku powinny mieć etykiety czarne są zwykłe. Ktoś też tak ma?
@GWDAfishing Potwierdzam, na cztery etykiety generowane dziś rano tylko pierwsza była "czarna" - a wszystkie w ramach Smarta.
Czy @InPost coś wie na ten temat?
@GWDAfishing @TomBanknoter potwierdzam żadna etykieta nie ma czarnego paska 😞 ale co się dziwicie ? ta usługa jest dodatkowo płatna, więc czemu ma być w jednej cenie, po drugie allegro zaczyna walczyć z nimi więc .... a kto ucierpi klient końcowy 😞 poczekajcie jak paczkomaty wypadną ze smarta jak kurier, gdzie na innej platformie w darmowej dostawie jest kurier InPost 🙂
U nas to samo.. żadna etykieta bez czarnego paska
Pewnie cicha zmiana , dzwoniłem do mojego opiekuna , nie wie nic o jakichkolwiek zmianach w tym temacie , wszystkie etykiety białe pomimo smarka .
@wiximo-store @GWDAfishing @mdrogeria @TomBanknoter a tym czasem dziwnym trafem Allegro Delivery dostarcza w soboty 😄 czy to zbieg okoliczności 😉
@kostas11 orleny już dłuższy czas dostarczają w soboty , nie mogę pozostałych zweryfikować bo na razie mam dostawy na jutro , ale z ciekawości zerknę po południu , ,, psia kość ,,coraz więcej mam zamówień na łony ,ale jakoś leci wszystko bez problemu .
@GWDAfishing 🤣mój opiekun miał się dowiedzieć 😂 , może ruszył temat i się ,, naprawiło 🐵 ,,
tak u mnie już ok, poszła etykieta na weekend.. zobaczymy czy nie będzie więcej problemów.
@GWDAfishing @mdrogeria @kostas11 @wiximo-store Się nie naprawiło, albo tylko na chwilę. Bo u mnie dalej kicha. Generowałem teraz (11.23) dwie etykiety Smart, i nie są zaczernione.
@TomBanknoter nie odniosę się bo wlazły mi 2 , ale bez smarta .
@TomBanknoter 11:46:55 też mam białą 😞
Znowu kicha nawaliła. Ten profil inpostu to w ogóle aktywny jest? Ciekawe jak jutro będzie zwłaszcza, że to piątek i wszyscy co zamówią ze smartem chcą mieć w sobotę.  Później oczywiście negatyw z którym moderacja Allegro nic nie może zrobić 🙃
dalej 12:32:53 mam białą etykietę 😞
Problem nadal występuje.
Czy allegro coś o tym wie ? @_HolaOla_
@wiximo-store Poinformuję was, jak tylko czegoś się dowiem.
Info od kuriera inpost z przed chwili, inpost robi jakieś zmiany u siebie stad występujace problemy są po ich stronie, z informacji jakie miał z oddziału raczej sprawa zostanie naprawiona w poniedziałek, jutrzejsze drukowanie etykiet stoi więc pod znakiem zapytania odnośnie tego jak to będzie wygladac i czy będa pojawiały się błędy.. Prosimy allegro moderatorów o pilną interwencję, bo paczki nie dotrą do klientów w weekend..
Czy ekspert @InPost raczyłby się wypowiedzieć w tym temacie?