anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczki Inpost bez czarnych etykiet na weekend

MAMY ROZWIĄZANIE!
GWDAfishing
#9 Pomysłodawca

Nastąpiła jakaś zmiana czy to najzwyczajniej jakiś błąd? Paczki Smart InPost paczkomaty, które od czwartku powinny mieć etykiety czarne są zwykłe. Ktoś też tak ma?

oznacz moderatorów
94 ODPOWIEDZI 94
e-hurtelektro
#8 Zapaleniec

Czyżby spięcie na linii Allegro - InPost? 😉

oznacz moderatorów
MikroLITY
#14 Krzewiciel

@TomBanknoter 

A u mnie po 14 drukują się czarne.

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#18 Luminarz

@MikroLITY Zapewne to zależy od maszyny losującej 😎

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Otrzymaliśmy od InPost potwierdzenie, że podejmą próbę doręczenia wszystkich paczek w sobotę 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MakeYourWish
#7 Wielbiciel

@MiMary pisze: "Cześć, @MakeYourWish. Zamówienie zostało złożone przedwczoraj z predykcją czasu dostawy na 15.10, więc nie łapie się na dostawę weekendową. Tylko zamówienia składane w czwartki i piątki podlegają dostawie sobotniej."

@GWDAfishing @TomBanknoter @MikroLITY @e-hurtelektro 

To jakaś nowość o której nie zostaliśmy poinformowani...? Czy  to tylko mnie coś ominęło? Zawsze liczył się czas generowania etykiety, a nie złożenia zamówienia. Wychodzi na to, że wszystkie moje zamówienia nie będą się łapać na Paczkę w Weekend - mój czas wysyłki wynosi 3 dni.

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#18 Luminarz

@MakeYourWish Zwyczajne bajkopisarstwo - albo tak mają w wytycznych, mimo że praktyka wygląda inaczej. Oni sami już tego nie ogarniają, i wciąż bohatersko walczą z problemami, które sami stworzyli. Pamiętaj też, że Twoja deklaracja terminu wysyłki, a "predykcja czasu dostawy" wyświetlana przez Allegro, to dwa niezależne byty 😎

oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

No i mamy powtórkę sprzed tygodnia, większość etykiet smart która powinna mieć czarny pasek drukuje się bez paska.. na 6 wydrukowanych etykiet tylko jedno zamówienie mam z etykietą weekendowa.. @MiMary 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@REHFIT Proszę, podaj numery tych zamówień. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

Np 32c9a630-8bf1-11ef-85d6-e970f14fd51e

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@REHFIT To zamówienie nie spełnia kryteriów, ponieważ zostało złożone w środę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

Zawsze miał znaczenie dzień wydruku etykiety a nie dzień złożenia.

oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

@w_kiwi 

35bea1a1-8c51-11ef-9d83-19d5a7158c06 dosłownie sprzed pół godziny i tez biała, więc kwestia złozenia zamówienia nie ma znaczenia.
Albo coś zmieniono albo jest jakiś bład..
Problem wystepuje od zeszłego tygodnia, wiec jesli coś sie zmieniło to wartoby poinformować nas o tym ?
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

u mnie 100% bez czarnego paska, szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam na to uwagi - dopiero mail z forum mi przypomniał, ze dziś czwartek i powinny być weekendowe etykiety.

oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec
kolejne 3d1bfc20-8bf4-11ef-a6e7-3fd6bafa8e28
65a11a80-8bf5-11ef-a3ad-c73f2e76b8d3

oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

6f519940-8c47-11ef-a51c-fdbf1743eded

71182872-8c47-11ef-9006-8f0b7526bbd1
oznacz moderatorów
REHFIT
#8 Zapaleniec

W sumie musiałabym tutaj wkleić prawktycznie każde zamówienie, bo jak na razie tylko 3 etykiety są z czarnym paskiem , a cała reszta ponad 20 bez

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#18 Luminarz

@REHFIT Ja akurat wydrukowałem tylko jedną, ale wyszła "biała". Może w czwartek już się nie należy?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@REHFIT Kwestię tych zamówień 6f519940-8c47-11ef-a51c-fdbf1743eded, 71182872-8c47-11ef-9006-8f0b7526bbd1 wyjaśniam z odpowiednim zespołm. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@REHFIT Te zamówienia  6f519940-8c47-11ef-a51c-fdbf1743eded, 71182872-8c47-11ef-9006-8f0b7526bbd1 mają predykcję na jutro, dlatego etykieta nie została wygenerowana z paskiem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów