Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro - czy macie jakiś problem z wystawianiem nowych ofert?
Czy może jakieś zmiany?
Wystawiam oferty jak co dzień, jak przez lata tak samo, a tu dzisiaj taki komunikat:
Błąd
Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą. |
Oferty są nowe, nie mam jak ich powiązać z katalogiem bo nie istnieją, powinny się tworzyć automatycznie w katalogu. Co jest nie tak?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
O co chodzi?
@kontrast_pl Twoja sprawa jest analizowana przez zespół techniczny. Otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu 51872325.
@N_Nitka28problem zgłoszony w piątek a ja do tej pory nie mam żadnej odpowiedzi, choćby potwierdzenia, że faktycznie jest problem i że pracujecie nad rozwiązaniem.
Jest totalnie skopany algorytm odpowiedzialny za katalogowanie produktów.
@N_Nitka28Być może znalazłem rozwiązanie problemu, napisałem w zgłoszeniu. Jakbyś mogła poprosić techniczny aby odczytali najnowszego maila do zgłoszenia nr 51872325, aby nie wisiało to przez kolejne godziny. Dziękuję.
@kontrast_pl zgłoszenia są rozpatrywane w kolejności wpłynięcia do systemu. Proszę Cię o cierpliwość.
@RaBarbar_kaTo nie jest zgłoszenie, tylko prawdopodobne rozwiązanie problemu. A pierwsze zgłoszenie było w piątek.
@kontrast_pl ale jak Ci odpowiedzą, to wracasz na koniec kolejki😉
@kontrast_pl @promis-sklep bardzo Was przepraszam, że rozwiązanie tego problemu zajmuje dużo czasu. Prosimy Was o dodatkowe materiały, tylko dlatego, że otrzymujemy takie prośby od zespołu technicznego, który potrzebuje ich, aby rozwiązać ten problem.
Znaleźli już przyczynę i szukają rozwiązania, gdy tylko otrzymamy od nich potwierdzenie, że problem nie występuje, wrócę tutaj z informacją.
Połączyłam Wasze wątki, ponieważ dotyczą tego samego problemu.
@promis-sklep @kontrast_pl problem nie powinien już występować.
Będę bardzo wdzięczna za potwierdzenie, czy możecie już wystawiać i edytować oferty?
Jak w temacie. Nie mogę zapisać oferty po edycji i zmianie np. ilości sztuk w magazynie lub innych danych. Tak samo nie mogę wystawić nowej oferty z poziomu "wystaw podobną".Najpierw pojawia się szkic z informacją iż informacje o bezpieczeństwie nie zostały wpisane po czym edytuję ten szkic i wpisuję ponownie tę informację o bezpieczeństwie (poprzednio też tam była) po czym już w ogóle nie da się zapisać oferty. Klikam na "zapisz" i jest bez reakcji ,tak jakby się "zawiesiło". Czyściłem pliki cookie, zmieniałem przeglądarkę, restartowałem kompa, próbowałem z innego łącza internetowego i to samo.Co zrobić?
Jest jakiś poważniejszy błąd bo mi nowe aukcje zapisują się jako Szkic z błędem, że nie są powiązane z katalogiem. A nie mogą być bo ich nie ma w katalogu.
No tez mi się tak wydaje bo już walczę 2 godziny i w kółko to samo. Kombinowałem już na każdy sposób i ciągle to samo.Pytanie do moderatora - czy jest jakiś błąd czy ja coś źle robię?
@promis-sklep Proszę Cię o przesłanie zrzutów ekranu z widokiem opisanych problemów. Na podstawie zrzutów możliwa będzie weryfikacja przyczyny nieprawidłowości.
Kiedy próbuję wystawić ofertę pojawia się informacja w szkicu o uzupełnieniu bezpieczeństwa (mimo,że jest wpisane).Jak edytuję szkic uzupełniam informację bezpieczeństwa raz jescze i wtedy nie da się już zapisać oferty.
@promis-sklep Dziękuję za zrzut. Konsultuję Twoją sprawę. Wrócę z informacją.
@promis-sklep Wyślij jeszcze proszę zrzut z ustawionymi danymi produktów i informacją o bezpieczeństwie.
Proszę bardzo
@promis-sklep Potrzebny byłby zrzut niżej, z dokładnym widokiem bezpieczeństwa.
Sprawdź, czy ten konkretny produkt ma zdefiniowane bezpieczeństwo, bo o tym jasno mówi komunikat.
Zapewniam,że ma zdefiniowane bezpieczeństwo.Robię to set tysięczny raz więc proszę uwierzyć ,że wiem jak to powinno być.Tak w ogóle to ten produkt został wprowadzony przez 13.12.24 czyli przed obowiązywaniem ustawy o GPRS więc tam jest to tylko zaznaczone. Poza tym to nie jedyny problem. Tak jak pisałem wyżej nie mogę edytować też innej oferty ,dokonać zmiany np. ilości w magazynie i zapisać ofertę. Żadnego komunikatu, klikam sto razy w button "zapisz" i nic się nie dzieje.Proszę o na prawdę o rzetelną pomoc bo od wczoraj nie możemy nic zrobić a mamy do edycji wiele ofert.Dziękuję z góry.
Czy coś nowego w mojej sprawie?