Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wygenerować etykiety Poczty Polskiej, pokazuje mi błąd przewoźnika zewnętrznego. Czy allegro wie coś o tym, i czy możliwa jest Wasza interwencja jako pośrednika w usłudze?
Witam nie mogę wysłać pocztą przesyłki zagranicznej-automat packeta nr przesyłki 60677dc0-a806-11ef-9a88-958277a5f60b wyskakuje błąd Nie udało się pobrać numeru przesyłki z Poczty Polskiej @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@CentrumOgrodu_MB czy mogę Cię poprosić o przesłanie zrzutu ekranu, na którym widoczne będą informacje o przesyłce (waga i wymiary) oraz komunikat o błędzie?
już się udało
Czasem działa, czasem nie działa. Śnieg spadł i dla tego pewnie 😉
Potwierdzam, nadal występuje ten problem.
U mnie to samo, generowałam po 1 sztuce, to się w końcu udało, ale zbiorczo nie, wyskakiwał błąd przewoźnika.
AKTUALIZACJA 22.11.2024 g. 11:07
Otrzymaliśmy informację od Poczty Polskiej, że problem nie występuje i nie powinny występować problemy z nadawaniem przesyłek.
@KOGIEL_T @GaleriaAV @Klocko-m-ania @woytecw otrzymaliśmy potwierdzenie dotyczące problemów Poczty Polskiej. Pracują już nad rozwiązaniem.
Witam
Pojawia mi się taki komunikat przy generowaniu etykiety: Wystąpił błąd w systemie zewnętrznego przewoźnika
Myślałem że może Poczta ma problemy i trzeba poczekać.
To było wczoraj ale dzisiaj znów to samo. Zamówienie jest ze Smartem więc wysyłka innym kanałem niż Allegro jest nieopłacalna.
Dotyczy zamówienia: 925101c0-a71c-11ef-8ed9-075b8196e10d
Rozmiar przesyłki: 39x10x9 cm waga 1.6 kg
Ma ktoś może pomysł co z tym dalej zrobić?
Obawiam się że Allegro popełniło błąd i zaoferowało, a Kupujący wybrał, punkt odbioru, który nie jest punktem odbioru.
a Pocztex jak teraz jest , w smarcie ujęty; @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@www_nowytoner_pl Poczta Polska miała dzisiaj problemy techniczne. Otrzymaliśmy informację, że wszystko działa już prawidłowo. Dlatego spróbuj proszę ponownie nadać przesyłkę dla tego zamówienia.
Wprowadziłem parametry przesyłki od nowa i dalej to samo. Ja próbuję tą etykietę wygenerować od wczoraj, mniej więcej od południa.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@www_nowytoner_pl ok, dziękuję za informację! Przesłałam to na konsultację, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@www_nowytoner_pl konieczny będzie kontakt z kupującym, aby wskazał inny punkt odbioru przesyłki, ponieważ masz rację, ten który kupujący wybrał, został zlikwidowany.
Wiadomo czy dzisiaj będzie jeszcze możliwość nadania przesyłek poczty polskiej?
@fuuksi problemy z Pocztą Polską zostały już rozwiązane. Powinieneś móc nadać przesyłki tą metodą.
Nie zostały, ponieważ nadal nie mogę nadać paczek
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
@fuuksi Spróbuj się przelogować oraz sprawdzić czy problem się pojawi, kiedy skorzystasz z innej przeglądarki.
Po raz kolejny nie ma możliwości wygenerowania etykiety Poczta Polska