Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dlaczego nie mogę wznowić oferty 16821915033 ,produkt oryginalny , pojawia się komunikat
Sprawdziliśmy ofertę i zauważyliśmy w niej błędy
Edytuj ofertę i popraw błędy, a sprawdzimy ją jeszcze raz. Musimy zatwierdzić ofertę, by mogła być dostępna na rynku rejestracji i dodatkowych rynkach. Dowiedz się więcej o sprawdzaniu ofert
Błąd |
---|
Nie możesz wystawić tej oferty. Podjęliśmy decyzję o wyłączeniu możliwości oferowania pełnowymiarowych testerów kosmetyków lub podobnego rodzaju pełnowymiarowych wersji produktów. |
@mdrogeria Czego nie rozumiesz i którą pozycję mam ci wytłumaczyć? Gąbki na baterie są, pęsety na baterie są itd....
@drekenzes no to wykaż się , proponuję ,,zalotkę ,, pamiętaj ,że tym przyrządem operuje się w okolicy oczu .
@mdrogeria Zalotka na baterie, proszę:
Jeśli chodzi o inne pozycje, to na przykład są w nich diody podświetlające, stąd i miejsce na baterie. A gąbki to tak naprawdę myjki do makijażu z gąbką.
@Health___Beauty baterie w lakierach do paznokci to pryszcz , zauważyłem coś bardzo niebezpiecznego , a jest to usuwanie przez allegro produktów z katalogu , chciałem zrobić wrzutkę produktu , który w ub. roku latem świetnie mi się sprzedawał i marża była fajna ,ale po perturbacjach z kilkoma produktami , przed planowanym zakupem sprawdzam jak to wygląda w katalogu ,a tu ZONK ...ni-ma ... a w ub. roku tym handlowałem ,próbuję utworzyć produkt i kicha , nie utworzysz bo ,,safety ,, produkt sam w sobie ma już dawno poprawiony skład ,ale EAN ten sam i wywala , to nie pierwszy problem jaki napotkałem , także uważajcie z większymi zakupami tylko pod allegro bo można się utopić .
@mdrogeria A to się zgadza. Juz nie raz tak miałam że chciałam wystawić produkt który kilka miesięcy wcześniej sprzedawałam a w katalogu go nie ma. Ani po EAN, ani po nazwie, słowach kluczowych itp. Był w katalogu na 100% a potem cudownie zniknął.
@mdrogeria , @Health___Beauty nie znacie się, @k_owczarek1 lubi baterie oraz lubi znikające produkty. Nie lubi sprzedawców.
To też jest dobre.. sprzedajemy baterie i jest pytanie czy bateria zawiera baterię.
W sumie to nie wiem co mam zaznaczyć, bo bateria sama w sobie baterią jest, ale już dodatkowej nie zawiera.. 🤔
Dobre - czy bateria zawiera baterię?