Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mimo wyboru języka polskiego wszystko jest po angielsku. Nie mogę wystawić aukcji przez mój asortyment i dalej "wystaw podobną" po uzupełnieniu wszystkich danych klikam wystaw i pojawia się pusta strona z zaakceptowaniem plików cookies i tak cały czas. Przy zamówieniach zaznaczam, że wysłałem paragon poza allegro i znów pojawia się pusta strona. Nie można normalnie pracować, wystawiać aukcji. To sales center to jakiś kiepski żart. Przywróćcie starą dobrze działająca wersję i przestańcie utrudniać ludziom życie.
da sie przywrócić stary wygląd? Męczą te "ulepszacze"
Zmiany na lepsze hehe a Chińczyki wciąż masowo podszywają się pod sprzedawców, ale to nie jest problem hehe 😄
Nie da.
@alejestudio marudzisz , mogło być gorzej biorąc pod uwagę ostatnio wprowadzane udogodnienia .
Sales center- gdzie mogę znaleźć listę przesyłek wysłanych przez "wysyłam z Allegro"
Dziękuję.
Jak mam wejść teraz w zakładkę, gdzie są narzędzia: monety, wielowariantowość, itp?
Jeszcze kilka takich wspaniałych zmian i może ktoś wreszcie tym molochem się zajmie. Do Sales Center dokładam regulamin Allegro jak łatwo kupujący teraz mogą kasować ;sprzedawców; oraz nowości z "czarną listą"