Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego pokazujecie klientom przewidywany termin doreczenia na 2 stycznia, skoro w momencie generowania etykiety nie mozna zamowic podjazdu zadnego kuriera na dzien 31 grudnia, lecz dopiero na 2 stycznia? Kto za to bedzie odpowiadal i sie tlumaczyl?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@sl-aw-ek Szczęściarz. U mnie wszystko poszło do automatów, bo zlecenia odbiorów można było ustawić na 02.01. InPost już wczoraj nie przyjechał.
@_HolaOla_ten wasz news nijak ma się do rzeczywistosci. Podajecie inpost realizacja dostaw do 16. A co z odbiorami ? Bo z tego co mówił kurier nie realizuja odbiorów. Nadaje z kilku magayznów i wszedzie ta sama informacja. Kurier z jednego adresu grzecznosciowo odbierze mi paczki , ale z tego co mówił one dzis nie trafia do oddziału i nie ma opcji na dostawe 2.01 a taki czas przewidywany podajecie w aukcji
Dodatkowo żadnego kuriera na dzis nie da sie zamówić, DPD.. DHL ..
Dodatkowo co nam po wykluczeniu z jakosci ? Skoro poleca negatywy bo klienci widza dostawe 2.01 a nawet inpost nie dostarczy tego dnia.
@wiximo-store Dokładne tak. Właśnie spotkałem przy paczkomacie kuriera InPost, mówił, że dziś nie wyjmuje, bo zanim wróci, magazyn będzie zamknięty. A była dopiero 11-ta
@wiximo-store zgodnie z informacją, którą napisałam wcześniej. Jeśli nie możecie dziś nadać zamówień zgodnie z deklaracją – wykluczymy je z miar Wysyłka w terminie i Szybka wysyłka. Zrobimy to automatycznie, w najbliższych dniach. To oznacza, że opóźnienia w wysyłce w te dni nie wpłyną negatywnie na wyniki jakości Waszej sprzedaży.
Co co z ewentualnym komentarzem negatywnym który może mi wystawić kupujący za nie zrealizowane zamówienie zgodnie z wprowadzającym w błąd terminem?
@Starkrak Bez obaw, komentarz będzie Twój. Nikt go nie zabierze.
"Zrobimy to automatycznie, w najbliższych dniach. To oznacza, że opóźnienia w wysyłce w te dni nie wpłyną negatywnie na wyniki jakości Waszej sprzedaży."
@_HolaOla_ jeśli nie wykluczycie ich dziś to jednak wpłyną negatywnie na jakość sprzedaży.
Kolejny raz to samo co 24.12.
WSZYSCY kurierzy (InPost, DPD, DHL, Orlen) odebrali dziś paczki.
allegro.. nawet nie da się zamówić, a dziś ma być wysłana.. brak po prostu słów!
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_