anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wylogowania z allegro sales center

sklep_solpio
#13 Ambasador#

Dzień dobry,

czy ktoś ma podobny problem? chodzi o to, że jak przeglądam swoje oferty lub po prostu robię coś innego nie na sales center to jak chce wrócić do znowu muszę się zalogować wcześniej tak nie miałem czy ktoś ma podobnie ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Client:129122403
#9 Pomysłodawca#

@sklep_solpio Do samego Allegro i Sales Center trzeba się osobno logować. Tak było od początku.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

nie rozumiesz kwestii, jestem zalogowany tu i tu 😉 i zawsze jak sprawdzałem np. ofertę jak wygląda na allegro po wystawieniu i wracałem na sales center to nigdy nie wylosowywało mnie, a teraz robi to za każdym razem

oznacz moderatorów

Client:129122403
#9 Pomysłodawca#

@sklep_solpio W takim razie zalecam w pierwszej kolejności wyczyścić ciastka od Allegro i się pologować ponownie. Allegro robiąc aktualizację portalu mogło coś namieszać w cookies, w sumie to dosyć powszechne.

Sam sprawdziłem u siebie i nie mam akurat tego problemu.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry! @sklep_solpio czy możesz podesłać zrzuty całego ekranu albo najlepiej filmik z kolejno wykonywanych kroków, abyśmy mogli to sprawdzić? 
Gdy z zakładki Mój Asortyment wchodzisz w ofertę, okno z podglądem oferty powinno się otworzyć w drugiej karcie, więc nie powinieneś być wylogowywany. 
Filmik możesz przesłać na adres spolecznosc@allegro.com  w treści wiadomości podaj proszę link do tego wątku.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

@la_nika podesłałem czekam na informacje 🙂 

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

Nie mogę wysłać filmiku ma za duży rozmiar 😉

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_solpio mam filmik, dziękuję!
Widzę, że po otwarciu oferty, klikasz Sprzedaż > "Przejdź do Sales Center" natomiast zakładkę z Sales Center masz wciąż otwartą (oferta otworzyła się w dodatkowej karcie), więc wystarczy, że wejdziesz w kartę po lewej stronie. 
To, że po kliknięciu "przejdź do Sales Center" jesteśmy kierowani do strony z logowaniem nie jest błędem, przechodzisz z Allegro do Sals Center i dlatego ta strona jest widoczna, ale wciąż jesteś zalogowany w Sales Center, dlatego nie musisz podawać loginu i hasła, tylko automatycznie po kliknięciu "zaloguj się" jesteś na swoim koncie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

Ale jeszcze rano mogłem swobodnie przechodzić bez klikania w zaloguj o to się rozchodzi.

moje pytanie brzmi czy coś zmienialiście ? bo działałem tak ciągle i nie było problemów nagle teraz są.

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@sklep_solpio  u mnie od wczoraj jest to samo, na 2 komputerach i 2 telefonach. Trzeba kliknąć za każdym razem "zaloguj się" ale nie woła ani o nazwę użytkownika ani o hasło, po prostu trzeba przeklikać. Nie zmienia to faktu, ze jest to irytujące. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_solpio @Health___Beauty @MikroLITY dziękuję! Przekazałam Wasze uwagi i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_solpio @Health___Beauty @MikroLITY ponowne logowanie nie powinno być już konieczne, dajcie proszę znać, gdyby było inaczej 🙂 
Dzięki za Wasze zgłoszenia! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MikroLITY
#13 Ambasador#

@la_nika @sklep_solpio 

Potwierdzam, od jakiegoś czasu loguję się do Sales Center, zamykam zakładkę w przeglądarce, znowu otwieram stronę Allegro i znowu muszę logować się do Sales Center.

Sprawdzone na dwóch przeglądarkach z czego jedna nigdy nie była na stronie Allegro, więc nie jest to wina ciasteczek.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

@la_nika @MikroLITY @Health___Beauty  u mnie już działa jak należy 🙂 dziękuje nie wiem jak u reszty

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@sklep_solpio @U mnie też już dobrze, dziękujemy @la_nika 

oznacz moderatorów