Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Rozmawiałem przed chwilą z kurierem InPostu i DHL obaj panowie poinformowali mnie że w dniu 31.12.2024 nie będą odbierali nadanych paczek w paczkomacie. Centrum Sortowania również nie będzie w sylwestra wysyłało paczek w Polskę........
Pytanie - dlaczego przy swoich ofertach widzę datę dostarczenia na 2 stycznia 2025 r skoro przesyłki z paczkomatu zostaną odebrane dopiero w dniu 2 stycznia ??????
@kakabe_2007 Gorzej, InPost już dziś nie przyjechał po paczki...
Allegro dziękujemy za popis amatorszczyzny.
Profesjonalnie to podnoście NAM wymogi i PROWIZJE.
Powiedzieć, że jest **piiip**olnik to nic nie powiedzieć. Wczoraj pytam kuriera inpost o odbiory - będą. Zrobiłam wczoraj zlecenie, dziś rano niby przyjęte do realizacji a właśnie mi napisał SMSa, że jednak dziś nie ma odbiorów i dopiero 2.01 te paczki odbierze.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tych paczek jest kilkadziesiąt, mam pisać każdy numer zamówienia, żebyście je wykluczyli? Czy może jednak zrobicie to automatycznie?
partnerzy allegro nawalają, a allegro jakoś nie widzi problemu
serwis wprowadza w błąd kupujących
sugerują wręcz kłamliwie kupującym, że towar będzie dzisiaj wysłany
przed 24 grudnia sugerowali, że towar dojdzie po świętach
@Pulse amatorszczyzna to mało powiedziane
to kolejny czyn nieuczciwej konkurencji ze strony portalu, paczki oficjalnego sklepu allegro na pewno wyjadą do kupujących
Allegro kłamie również w deklaracji własnych dostaw. 31.12 nie można zamówić kuriera Allegro ONE (brak opcji zamówienia na 31.12, najbliższy termin to 02.01) a deklarują, że dostawa będzie o odbiorcy 02.01
wykrakaliście
kurier inposta nie odebrał przesyłęk od nas dzisiaj
dlaczego allegro kłamie i oszukuje kupujących odnośnie dostaw?
@RED u nas większośc odebrali( Inpost i DPD) ale byli wczesniej niż zwykle. Póki co tylko UPS nie przyjechał.
Niby wysylke tego samego dnia mamy do 15 wiec kilkanaście może kilkadziesiąt paczek i tak zostanie. Póki co planuje tylko nadać numery i mam nadzieje że allegro zgodnie z deklaracja nie policzy ich do statystyk, a jeśłi policzy - cóż trzeba bedzie ręcznie podawac modertorkom numery i prosic o wykluczenie.
Póki co licze na wykluczenie systemowe
Ode mnie też nie odebrali InPost i DPD.
Przygotowane czekają, klienci już piszą wiadomości a co niektórzy to zgłaszają zwroty z powodu dostawy nie na czas. Paczki spakowane etykiety wydrukowane i co mamy szukać w 300 paczkach kilku żeby ich nie wysyłać bo są zwroty i żeby nei robić kosztów????
ŻENADA ALLEGRO!!!!!
Mamy kwintesencję działań Allegro, najlepsze jest zero reakcji od wczoraj cisza. Sytuacja cała wynikiem zaniedbania ALLEGRO!