anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka paczek w dniu 31 grudnia

kakabe_2007
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Rozmawiałem przed chwilą z kurierem InPostu i DHL obaj panowie poinformowali mnie że w dniu 31.12.2024 nie będą odbierali nadanych paczek w paczkomacie. Centrum Sortowania również nie będzie w sylwestra wysyłało paczek w Polskę........

Pytanie - dlaczego przy swoich ofertach widzę datę dostarczenia na 2 stycznia 2025 r skoro przesyłki z paczkomatu zostaną odebrane dopiero w dniu 2 stycznia ??????

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@kakabe_2007 Gorzej, InPost już dziś nie przyjechał po paczki...

oznacz moderatorów

Pulse
#10 Popularyzator#

Allegro dziękujemy za popis amatorszczyzny.

Profesjonalnie to podnoście NAM wymogi i PROWIZJE.

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

Powiedzieć, że jest **piiip**olnik to nic nie powiedzieć. Wczoraj pytam kuriera inpost o odbiory - będą. Zrobiłam wczoraj zlecenie, dziś rano niby przyjęte do realizacji a właśnie mi napisał SMSa, że jednak dziś nie ma odbiorów i dopiero 2.01 te paczki odbierze. 

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Tych paczek jest kilkadziesiąt, mam pisać każdy numer zamówienia, żebyście je wykluczyli? Czy może jednak zrobicie to automatycznie?

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

partnerzy allegro nawalają, a allegro jakoś nie widzi problemu

serwis wprowadza w błąd kupujących

sugerują wręcz kłamliwie kupującym, że towar będzie dzisiaj wysłany

przed 24 grudnia sugerowali, że towar dojdzie po świętach

@Pulse amatorszczyzna to mało powiedziane

to kolejny czyn nieuczciwej konkurencji ze strony portalu, paczki oficjalnego sklepu allegro na pewno wyjadą do kupujących

oznacz moderatorów

Starkrak
#10 Popularyzator#

Allegro kłamie również w deklaracji własnych dostaw. 31.12 nie można zamówić kuriera Allegro ONE (brak opcji zamówienia na 31.12, najbliższy termin to 02.01) a deklarują, że dostawa będzie o odbiorcy 02.01

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

wykrakaliście

kurier inposta nie odebrał przesyłęk od nas dzisiaj

dlaczego allegro kłamie i oszukuje kupujących odnośnie dostaw?

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@RED  u nas większośc odebrali( Inpost i DPD) ale byli wczesniej niż zwykle. Póki co tylko UPS nie przyjechał.

Niby wysylke tego samego dnia mamy do 15 wiec kilkanaście może kilkadziesiąt paczek i tak zostanie. Póki co planuje tylko nadać numery i mam nadzieje że allegro zgodnie z deklaracja nie policzy ich do statystyk, a jeśłi policzy - cóż trzeba bedzie ręcznie podawac modertorkom numery i prosic o wykluczenie.

Póki co licze na wykluczenie systemowe

oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

Ode mnie też nie odebrali InPost i DPD.

Przygotowane czekają, klienci już piszą wiadomości a co niektórzy to zgłaszają zwroty z powodu dostawy nie na czas. Paczki spakowane etykiety wydrukowane i co mamy szukać w 300 paczkach kilku żeby ich nie wysyłać bo są zwroty i żeby nei robić kosztów???? 
ŻENADA ALLEGRO!!!!!

oznacz moderatorów

Pulse
#10 Popularyzator#

Mamy kwintesencję działań Allegro, najlepsze jest zero reakcji od wczoraj cisza. Sytuacja cała wynikiem zaniedbania ALLEGRO!

oznacz moderatorów