Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Piszę na forum pierwszy raz więc nie wiem czy zrobię wszystko jak trzeba.
Wznawiam aukcje co 10 dni. Zaznaczam je w zakładce asortyment - niesprzedane i zakładkę "wznów". Pojawia się komunikat o błędzie "Nie zdefiniowano informacji o bezpieczeństwie produktu dla głównego produktu" i np. wznawia się 23 z 41 ofert.
Jest to o tyle niezrozumiałe, że te niesprzedane aukcje były przecież już aktywne czyli na pewno miały wszystkie niezbędne parametry uzupełnione.
Chciałabym móc wznawiać aukcje grupowo, za jednym razem poprzez opcję "wznów" a nie ręcznie jedna po drugiej.
Cześć, @amt-best. Proszę, podaj przykładowe numery ofert, których dotyczy ten problem. Proszę również o zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
Wszystkie oferty są wystawiane w taki sam sposób i nie wiem według jakiego klucza jedne się wznawiają a inne nie.
Dziękuję, @amt-best. Już to weryfikuję, niedługo wrócę z odpowiedzią.
@amt-best tego nikt nie wie, czasem wystarczy wyczyścić ciasteczka, czasem restart komputera, a czasem trzeba odczekać chwile i wszystko da się wystawić ponownie😁
też już skłaniam się do wniosku, że tego nikt nie wie. Co nie jest pocieszające, dzisiaj odnawiałam ponad 180 aukcji z czego min. 60% ręcznie jedna za drugą...
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witaj w klubie.
Od dłuższego czasu upominam się o usunięcie podobnego problemu. Dziś zakończyło mi się 90 ofert, a wystawiło się 87. Trzy nie zostały ponownie wystawione gdyż : (obrazek niżej )
Sęk w tym że produkt który był wybrany poprzednio przy wystawianiu, to ten sam który system aktualnie mi podpowiada jako właściwy, co można zobaczyć niżej:
I jeżeli zgodzę się na niego to najdalej po jutrze będę przerabiała temat od nowa. Aukcja zostanie zakończona z komunikatem jak na zrzucie wyżej, i nie zostanie wystawiona ze względu na to że nazwa przedmiotu " nie pasuje do produktu ? " i ponownie zostanie mi podsunięty ten sam. Kółko się zamyka.