anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowana możliwość sprzedaży

MAMY ROZWIĄZANIE!
actp-sklep
#10 Popularyzator

Dzień dobry. Klient nie może dokończyć transakcji bo wyskakuje mu podobno informacja, że sprzedający jest zablokowany. Czy mogę wiedzieć o co chodzi? Nie dostałam żadnych ostrzeżeń ani wiadomości w tej sprawie. Oferty są widoczne. Wczoraj wszystko było ok. Proszę o sprawdzenie. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie widzę u Ciebie blokady.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @actp-sklep. Na Twoim koncie nie ma żadnych ograniczeń. Problem występuje w przeglądarce, czy aplikacji?
Proszę o zrzut ekranu z komunikatem jaki otrzymuje klient.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
actp-sklep
#10 Popularyzator

Bardzo dziękuję za ekspresowe sprawdzenie. Inne zamówienie przeszło więc problem pewnie jest po stronie klienta. Zrzutów ekranu nie dostałam więc raczej nic więcej nie można zrobić.

LEW433 Dziękuję za odpowiedź 🙂
oznacz moderatorów
actp-sklep
#10 Popularyzator

Dopytam tylko, bo sytuacja powtórzyła się dzisiaj (ten sam kupujący, ale nie współpracuje i nie zrobił zdjęcia). Czy problemem może być fakt, że jedna z kupionych ofert to aukcja charytatywna dla Fundacji Dignum? Czy oni mogą mieć jakieś ograniczenia blokujące sprzedaż. Gdy ktoś kupuje tylko moje oferty, wszystko jest ok.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka

@actp-sklep tak, to może być powód problemów z finalizacją transakcji. Warto, aby fundacja skontaktowała się z naszym supportem. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@actp-sklep  może masz go na czarnej liście😁

oznacz moderatorów
actp-sklep
#10 Popularyzator

KOGIEL_T Na szczęście nikt sobie jeszcze na to nie zasłużył 🙂
oznacz moderatorów