anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zobaczcie swoja krzywą jakości , uśmiałem się do łez

mdrogeria
#21 Demiurg#

Usuniemy miarę Zadowolenie kupujących z panelu Jakość mojej sprzedaży

Kosz

Allegro 

10:42 (6 minut temu)

do mnie

Dzień dobry mdrogeria,
13 listopada z panelu Jakość mojej sprzedaży usuniemy miarę Zadowolenie kupujących. Sprawdź, co to dla Ciebie oznacza.

Jak ta zmiana wpłynie na jakość sprzedaży

Obecnie w mierze Zadowolenie kupujących możesz zdobyć maksymalnie 50 punktów. 13 listopada te punkty rozdzielimy pomiędzy dwie inne miary:

oznacz moderatorów
29 ODPOWIEDZI 29

gargulce2
#11 Animator#

Cudownie. Mam wrażenie że próbują ukryć swoje **piiip**iste pomysły. Wszak zwykły, szary kupujący jak nie ma możliwości wyboru dostawcy i jest skazany na loterie allegro (czyt. One) i zniszczone bądź zagubione paczki to zemści się na sprzedawcy wlepiając mu negatywa za wysyłkę. Ponieważ nie zdaje sobie sprawy że to allegro zjeb...o swoim wyborem i to allegro jest odpowiedzialne za wysyłki paczek. A negatyw dla sprzedawcy = obniżenie jakości 😉 

Pięknie, brawo allegro

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

E tam zadowolenie kupujących. Ważne, że za szybkie zwroty można dostać więcej punktów. Zwracajmy kasę jeszcze szybciej, jeszcze bardziej zachęcajmy do "zakupów przez pomyłkę" i do dobierania do smarta. 

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

PJS.jpgDOMOWE PRZEDSZKOLE dla dorosłych 🤣

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

Nigdy nie zaglądałem na te wykresy, ale teraz zajrzałem z ciekawości i zabrali mi 10pkt. , za to, że nie mam zwrotów😁

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@KOGIEL_T Durne to, ale tak tu jest. Punkty za jakość sprzedaży lecą w dół tym, którzy mają ponadprzeciętnie wysoką jakość sprzedaży, czyli np. nie mają zwrotów ani otwieranych dyskusji 😎

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Tak jak napisałem i powtórzę się....

DOMOWE PRZEDSZKOLE dla dorosłych 😂

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

To chyba trzeba sobie zrobić drugie konto, otwierać dyskusje, szybko odpowiadać, a potem pozytywnie rozstrzygać  😁

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

U mnie wzrosło ha ha ha 🙂  no ale jaka firma, taki wykres.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@serwis-texas U mnie jest co do grosika tyle samo 😎

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

tu macza palce siła nieczysta😈 , albo czegoś nie kumam  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów