anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[08.12.2025] Orlen Paczka: rozszerzyliśmy punkty odbioru o sieć sklepów Żabka

MAMY ROZWIĄZANIE!
PRZESZUKAJ_NET
#11 Animator

Dzisiaj dostałem maila że Orlen poszerzył sieć o Żabke, ale trzeba zlacać podjazd kuriera. Jak można to wyłączyć? Nie chcemy podjazdów kuriera. Czy mamy po prostu anulować takie zamówienia?

"Co zrobić, aby Twoi kupujący odebrali swoją przesyłkę w Żabce Musisz zamówić podjazd kuriera ORLEN Paczki. To jedyny sposób, aby Twoje przesyłki trafiły do Żabki. ważna informacja Nie możesz nadać tych przesyłek w automatach paczkowych i punktach nadania."

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
GaleriaAV
#12 Orędownik

Właśnie o to cały rozgardiasz  🙂

oznacz moderatorów
Puzelek_pl
#11 Animator

Oni to wiedzą doskonale, ale nie licz na to, że ktoś zrezygnuje z własnych interesów, aby nam było sprawniej. Mniej zapchane maszyny, stąd żabki i niemożliwość nadawania w automatach. Duży target do zrobienia, to i przepustowość maszyn potrzebna optymalna. Wywaliłem Smarta, czas przeznaczam na SEO w sklepie, dorzuciłem Premium na E...iku. Mam nadzieję, że po wielu latach sklep pociągnię większość i skończy się ten koszmar 😉

oznacz moderatorów
Puzelek_pl
#11 Animator

Naprawdę jest życie poza allegro ...

oznacz moderatorów
GaleriaAV
#12 Orędownik

Jest 30 GRUDZIEN - w żabce mi NIE PRZYJĘLI!!!! A klientka prosiła szybką wysyłkę, teraz biegam i szukam gdzie wezmą. PATOLOGIA TE WASZE WYMYSŁY!

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@GaleriaAV  przecież od początku tych paczek nie przyjmowali w Żabce.

oznacz moderatorów
GaleriaAV
#12 Orędownik

Tak, ale w grudniu mieli brać. W każdym razie problem widzę napotkał mgłę .. 

Cud udało się na stacji orlen..

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

@GaleriaAV  nie, w grudniu można je nadawać w punktach Orlen paczki ale nie w Żabkach. Ja wczoraj wysyłałam w takim punkcie i normalnie wzięli. 

oznacz moderatorów