anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DHL w allegro delivery

sklep_solpio
#15 Entuzjasta#

Witam,

dlaczego allegro z automatu dołączyło do allegro delivery kuriera DHL ?

jeszcze jedna kwestia bo muszę nadać teraz tą przesyłkę, czy za podjazd kuriera doliczają jakieś kwoty? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  wytłumaczcie dlaczego sprzedawca nie ma wpływu co do wyboru kuriera i kto za to musi płacić .

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta#

@kolekcjoner608 wyłączyłem tego DHL, ale nie powinni z automatu mi go wrzucać do dostaw... tym bardziej nie nadajemy WGL tym DHL bo klienci narzekają... 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@sklep_solpio przecież był komunikat, masz mila że od X włączymy DHL, na dziś możesz wyłączyć ale od czerwca będzie obowiązkowy w smarcie 😄

Podjazd po jedną paczkę jest free, jak w całym pakiecie dostaw Allegro Delivery 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta#

@kostas11 nie mam czasu na czytania jakie oni zmiany wprowadzają, tym bardziej jeśli to nie jest obowiązkowe nie powinni ingerować w tym jakich przewoźników mam w ofercie.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@sklep_solpio to se przeczytaj 🙂

Metody Allegro DHL w Allegro Delivery

7 kwietnia udostępnimy metody Allegro DHL w ramach Allegro Delivery i do czerwca będziemy je stopniowo włączać kolejnym grupom sprzedających.

O tym, że włączamy metody w Twoich cennikach – poinformujemy Cię z wyprzedzeniem w osobnej wiadomości.

Metody Allegro DHL, które włączymy do Allegro Delivery

• Allegro Kurier DHL
  • Allegro Odbiór w Punkcie DHL
  • Allegro Automat DHL BOX 24/7.

W okresie przejściowym – czyli do czerwca – metody Allegro DHL możesz włączać i wyłączać w cenniku niezależnie od pozostałych metod Allegro Delivery. Potem włączymy je już na stałe w ramach programu.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta#

@kostas11 ja mam nadzieje, że umiesz czytać ze zrozumieniem ? 

"7 kwietnia udostępnimy metody Allegro DHL w ramach Allegro Delivery i do czerwca będziemy je stopniowo włączać kolejnym grupom sprzedających."

Czyli jeśli nie było obowiązkowe nie powinni nikomu tego dodawać 🙂 to ja powinienem zdecydować, a nie Allegro 🙂 

nie otrzymałem żadnej wiadomości, że mi włączą jakaś metodę DHL więc mają problem z komunikacją.

ps. mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę jak ktoś ma np. 50 cenników i musi to ręcznie odznaczać ?: ) 

oznacz moderatorów