Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
dlaczego allegro z automatu dołączyło do allegro delivery kuriera DHL ?
jeszcze jedna kwestia bo muszę nadać teraz tą przesyłkę, czy za podjazd kuriera doliczają jakieś kwoty?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wytłumaczcie dlaczego sprzedawca nie ma wpływu co do wyboru kuriera i kto za to musi płacić .
@kolekcjoner608 wyłączyłem tego DHL, ale nie powinni z automatu mi go wrzucać do dostaw... tym bardziej nie nadajemy WGL tym DHL bo klienci narzekają...
@sklep_solpio przecież był komunikat, masz mila że od X włączymy DHL, na dziś możesz wyłączyć ale od czerwca będzie obowiązkowy w smarcie 😄
Podjazd po jedną paczkę jest free, jak w całym pakiecie dostaw Allegro Delivery 😉
@kostas11 nie mam czasu na czytania jakie oni zmiany wprowadzają, tym bardziej jeśli to nie jest obowiązkowe nie powinni ingerować w tym jakich przewoźników mam w ofercie.
@sklep_solpio to se przeczytaj 🙂
7 kwietnia udostępnimy metody Allegro DHL w ramach Allegro Delivery i do czerwca będziemy je stopniowo włączać kolejnym grupom sprzedających.
O tym, że włączamy metody w Twoich cennikach – poinformujemy Cię z wyprzedzeniem w osobnej wiadomości.
W okresie przejściowym – czyli do czerwca – metody Allegro DHL możesz włączać i wyłączać w cenniku niezależnie od pozostałych metod Allegro Delivery. Potem włączymy je już na stałe w ramach programu.
@kostas11 ja mam nadzieje, że umiesz czytać ze zrozumieniem ?
"7 kwietnia udostępnimy metody Allegro DHL w ramach Allegro Delivery i do czerwca będziemy je stopniowo włączać kolejnym grupom sprzedających."
Czyli jeśli nie było obowiązkowe nie powinni nikomu tego dodawać 🙂 to ja powinienem zdecydować, a nie Allegro 🙂
nie otrzymałem żadnej wiadomości, że mi włączą jakaś metodę DHL więc mają problem z komunikacją.
ps. mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę jak ktoś ma np. 50 cenników i musi to ręcznie odznaczać ?: )