Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
proponuję powrót do poprzedniego sposobu liczenia terminowości przesyłek. Czyli żeby za nadaną w terminie uznawać przesyłkę prawidłowo umieszczoną w zielonym automacie - a nie dopiero po wyjęciu jest przez kuriera (co następuje niekiedy po kilku dniach)
Opóźnienia w odbiorze przesyłek nie mają charakteru incydentalnego, są na porządku dziennym. Dla Was taki plus, że ludzie przestaną tworzyć dziesiątki wątków na forum, i nie trzeba będzie zatrudniać nowych specjalistów od korekcji statystyk.
Proszę i poważne potraktowanie tego postulatu
Tomasz
@serwis-texas napisał(a):
A mnie zastanawia co się dzieje z nowymi moderatorkami. Kompletnie się nie udzielają. Widziałeś może z raz jedną, już nawet nie wiem która to była :). @msniezek
By @msniezek
Przypominam też, że Gadane jest dla Was - to Wasze dyskusje i opinie są najważniejsze. Moderatorki występują tutaj jedynie w roli pomocniczej.
@kostas11 @serwis-texas Ja lubię moderatorki ( dotychczasowe - o nowych się nie wypowiadam - bo chyba jeszcze nie działają), ale zadajcie sobie pytanie. Czy Wy chcielibyście wypowiadać się w przegranej ( i to w katastrofalny sposób) sprawie? Być parawanem dla nieudolnego wprowadzenia tego potworka?
Ja staram się im dawać znać, na każdym kroku że nie czepiam się personalnie ich, tylko ich mocodawców.
Czy Wy chcielibyście wypowiadać się w przegranej
No wiesz, jest tylko jedno pytanie. Za ile? 🙂
@serwis-texas @pinsplash może dziewczyny są na plaży. Może kompoty nastawiły. Wakacje są.
😘 dla dziewczyn
Nie żebym je sprawdzał. Nie ja im płacę (chociaż pośrednio) , ale przykładowa Basia
(nie chcę wywoływać) RaBarbar_ka, ma na tą chwilę 42 posty 🙂
@kostas11 a co mają napisać?
przecież doskonale wiedzą jak działa allegro one
może im być tylko przykro
ostatnio obserwujemy postępującą obstrukcję allegro - brak moderatorów kompletnie wszędzie, w dyskusjach tylko gotowe formatki, na pytania i reklamacje czy zgłoszenia nikt nie odpowiada
Odpowiadając na Wasz postulat, przekażę go do kogo trzeba, natomiast pozytywnego wyniku obiecać Wam nie mogę.
@_HolaOla_ Dziękuję 😊
@TomBanknoter nie dziękuj bo to z góry skazane na porażkę , kamuflarz i zamiatanie pod dywan ... bywajcie .... mdrogeria
moja cegiełka do pochwał dla Kurier One
19 lip 2024, 09:55
Przesyłka została zwrócona do nadawcy.
19 lip 2024, 09:53
Przesyłka może zostać doręczona z opóźnieniem.
19 lip 2024, 06:22
Przesyłka została przyjęta w oddziale doręczenia.
18 lip 2024, 23:07
Przesyłka została przyjęta w sortowni.
18 lip 2024, 18:36
Przesyłka wyjechała w drogę do punktu docelowego.
18 lip 2024, 09:14
Przesyłka została odebrana przez kuriera.
18 lip 2024, 07:47
Przesyłka została przygotowana przez nadawcę.
Adres i wszystko inne w porządku. Zwrócona i tyle. Kurier dostawa pod drzwi.
@_HolaOla " ... przekażę go do kogo trzeba"
Dotychczas wydawało mi się że osoby zainteresowane same czasem czytają to forum, chociażby po to żeby dowiedzieć się co o ich poczynaniach sądzą maluczcy.
A teraz dowiaduję się że nawet nie czytają, co najwyżej służba im przynosi co ciekawsze i warte odnotowania wypowiedzi...
Tylko po co są te niby pseudo ankiety? Dla pozornego potwierdzenia poklasku?
ps. zapomniałaś napisać że ci przykro...
Czy jest możliwość zakazania kupującym wybierania Allegro BOX? mam już dość tego g....a. Dzisiaj znowu automat nie przyjął mi paczki z wydrukowaną etykietą no to zamówiłem kuriera na poniedziałek.... który w przeciwieństwie do innych zamawianych (nie ONE) zakreślony ma czas podjazdu 8:30 do 16:50!!!!! Co to ma być? Z impostem nie mam takich problemów, ale jak widzę że klient wybrał Allegro BOX lub DPD to wiem, że będą problemy i zazwyczaj mam rację.. jak zakazać DPD i ALLEGRO ONE kupującym?!?!?
Biorąc pod uwagę dopłaty do wysyłki można ustawić wysyłki za free inpostem. Ale wtedy i tak nikt tego nie wybiera bo brakuje w ofercie oznaczenia SAMRT które według mnie jest rewelacyjnym produktem allegro.
@majster_man darmowe wysyłki to nie smart, gdzie masz darmowe zwroty
allegro smart jest rewelacyjnym produktem dla allegro
Po raz czwarty brak podjazdu kuriera!!! Wysyłka A00106QE22. Dziś kurier miał być do 16:50 i **piiip**! Zakończcie tą żenadę Allegro ONE!!! Co ja mam mówić swoim klientom??? Powariowaliście czy co!!!!!!!!???
Ja z AllegroONE czy tam Delivery jestem bardzo zadowolony bo rzadko klienci wybierają tą formę dostawy a zamiast niej wybierają paczkomaty albo kuriera InPost. 😉
@TomBanknoter a podbije....
Ale jak ześ walnął to mi się u samej góry pojawiło 🙂