anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd techniczny na AG?

szymela54
Maestra

Problem występuje u mnie od kilku dni. Po kliknięciu w zakładkę "Ja w społeczności" pojawia mi się taki oto komunikat:

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

szymela54
Maestra
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@szymela54 To stary znany problem, pisałem o tym do Allegro mailem rok temu i nawet nie dostałem żadnej odpowiedzi:

Schowek013.jpg

Ten problem był już poruszany wielokrotnie,  pojawia się gdy moderatorki usuną jakiś temat który się moderatorkom nie podoba a Ty napisałaś coś w tym wątku.  Twój wpis pozostaje  na twoim koncie jako "Szkic" i nikt nie wie jak go usunąć.  Moderacja też nie potrafi.

Jest pewien trick, sposób ale gdy go kiedyś ujawniłem, natychmiast programiści Allegro zaraz  ten sposób zablokowali.  Ale aktualnie teraz znowu działa.

Wygląda to tak:  zacznij pisać cokolwiek, na przykład tutaj,  ale nie publikuj.  Przerwij pisanie, kliknij swoje konto,  okaże się że już masz dostęp. To co napisałaś będzie w zakładce Szkice, ale nie próbuj usuwać bo znowu się konto zablokuje.

Powodzenia..!!!  😁

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@br. Dzięki Ci Dobry Człowieku 🙂. Spróbowałam Twojego tricku, no i niestety nie działa.
Czyli pozostaje dysfunkcja funkcjonalności; słabe to trochę, niestety nie tylko to.😕

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@szymela54   Powinno jednak zadziałać,  możliwe że za mało napisałaś,  trzeba napisać przynajmniej 2 wiersze tekstu, wtedy można dopiero przerwać pisanie i spróbować podejrzeć swoje konto...

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@br. Właśnie rozkminiłam genezę mojego problemu. Dokładnie, jak napisałeś. Był 3. grudnia taki  "amerykański" wątek-głupawka (Dallas). Następnego dnia rano chciałam w tymże opublikować swój wpis, ale pojawił się komunikat "nie masz dostępu" (wątek był już usunięty, o czym jeszcze nie wiedziałam). Czyli mój problem trwa od 4. grudnia.
No i mój wierszyk-piosenka zmarnował się😂. A taki ładny był, amerykanski, szkoda! 🤣

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@szymela54 po pewnym czasie powinno wróci do normy. Czasami po tygodniu czasem po miesiącu. Ja mam tak od roku i nic z tym nie mogą zrobić. Mi się pojawia komunikat jak zacznę usuwać szkice wątków. Inni też tak mają. 

Zostaje z tym żyć dalej 😎

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Również to miałem błąd ustąpił chyba po 4-5 miesiącach 

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@Client:44052296 Szkoda, ale - jak radzisz - spróbuję z tym żyć dalej😃  

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Ja to widzę następująco. Allegro pozostało kod źródłowy forum i teraz.musialo by się zwrócić do twórcy celem wyeliminowania problemu/błędu . Nie wiem z jakiego powodu nie chce tego zrobić chyba można się tylko domyślać.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@szymela54 Jak napisali koledzy, jest to uboczny skutek działania cenzury 😎

oznacz moderatorów