Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
@kuba8112 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Pytałem się o mój zakup i zostałem zabkokowany @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam, dzisiaj podczas przeglądania aplikacji i zakupów zablokowano mi konto, zupełnie bez powodu. Mam zakupy w dostawie, które opłaciłem przez allegro pay i raty do spłacenia, będę miał też kilka zwrotów. Proszę o pomoc, potrzebuję tego konta i nie mam pojęcia dlaczego zablokowano moje konto. Poza tym dopiero co zamówiłem kartę allegro pay, więc co mi teraz z tego wszystkiego, jak nie mam dostępu do konta i muszę spłacić zakupy. Proszę o interwencję, pomoc i szybkie rozwiązanie problemu.
@zuber84_cool problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
@MIKOLAJEK3_2008 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
@Piotr_dds problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Witam.
mam pytanie, bo dziś zostało zablokowane na chwilę moje allegro i zastanawiam się z jakiego powodu? Czy to ogólny problem?
@Akaka2001 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
wyślij nam wiadomość.
PROSZĘ O ODBLOKOWANIE
@MarianeKc problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Witam,
zostałem zablokowany i nie wiem dlaczego. Byłem w trakcie zakupów i nie wiem co się stało. Nie zrobiłem niczego innego niż zwykle. Poproszę o wyjaśnienie sprawy
Pozdrawiam,
Marek
Widzę to samo co u mnie, jakiś wysyp blokad o co chodzi? Co się dzieje?
Allegro zawsze było pazerne ale teraz to już przesadzają z tą cenzurą. Blokują konta bez powodu. Rozwiązanie jest bardzo proste kupować u konkurencji, czy to na "ali" czy w "z zonie" albo nawet na polskim sprzedajemy.
@marek_ostr @punisher999 @zuber84_cool problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Witam zostałem zablokowany i nie wiem czemu
@Alakkd problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Zapytałem się zakupiony przedmiot i zostałem zablokowany. Dlaczego? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@smokzwm problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.