Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem kilka rzeczy u sprzedającego, chciałbym zwrócić część. Niestety opcja zwrot towaru jest wyszarzona, nie aktywna. Co robić, jak żyć?
cześć. mam ten sam problem. Dokonałem zakupu 3dni temu, wczoraj wybrałem opcję zwrotu towaru , ale nie zapisałem kodu InPost, bo wiem, że mogę do niego wrócić w każdym momencie. Dziś od rana wszystkie opcje zwrotu, w każdej aukcji, są wyszarzone mimo iz nie minął nawet 1 dzień od odebrania przesyłek.
Mam ten sam problem dzisiaj
@Goseeya @braciaogi poproszę Was o zrzut ekranu, ponieważ nie udało mi się powtórzyć tego błędu.
Cześć, w aplikacji Allegro znowu opcja Wrotow nie działa, cały czas ekran wygląda tak. Próbuję dokonać zwrotu od kilku dni 😞
@Client:80093371 Dziękuję za zgłoszenie. Mamy podobne zgłoszenia dotyczące aplikacji. Spróbuj proszę zlecić zwrot z poziomu przeglądarki. Przepraszam Cię za utrudnienia!
Witam,
Mam ten sam problem, do zwrotu pozostalo jeszcze kilka dni. Proszę o usunięcie usterki.
@emalia_2010 Tak jak napisała wyżej Ola, spróbuj zlecić zwrot z poziomu przeglądarki.
Niestety z przegladarki tez nie dziala.
@emalia_2010 Napisz proszę którego zamówienia dotyczy ten problem i prześlij zrzuty ekranu.
NUMER ZAMÓWIENIA
Dziekuje za pomoc, juz dziala
mam rowniez ten sam problem a zaraz minie termin zwrotu
A oferta od kogo była.
@Client:102183775 czy zgodnie z informacją poniżej kontaktowałaś się w sprawie zwrotu ze sprzedającym? To osoba prywatna, która nie ma obowiązku przyjęcia zwrotu od Ciebie stąd ten przycisk jest nieaktywny.
Mam podobny problem ze zwrotem. Paczka dotarła dziś jednak jeden z przedmiotów z zamówienia widnieje jako niedostępny do zwrotu. Informacja podaje, że upłynął termin zwrotu mimo iż jest to ta sama paczka zakupiona jednego dnia. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:96306143 Czy problem ze zwrotem dotyczy właśnie produktu "czarne spodnie z marszczeniami"?
Dzień dobry. Chcę skorzystać z darmowego zwrotu paru rzeczy zakupionych przez Allegro Smart. Nie minął jeszcze termin 14 dni od daty otrzymania przesyłek. Kiedy próbuję dokonać zwrotów wybranych rzeczy niektóre pozycje są wyszarzane z informacją że już minął ich czas zwrotu, a tak nie jest. W załączeniu przesyłam zrzuty ekranów. Proszę o pilną pomoc ponieważ zaraz minie termin zwrotu. Wysłałem też email do allegro bo nie wiem gdzie uzyskam szybszą pomoc.
NUMER ZAMÓWIENIA
ac4a8b10-3c0a-11ee-b3e3-4199d19085a3
NUMER ZAMÓWIENIA
b1bc3d60-3c09-11ee-a889-2d4c33393d1c
NUMER ZAMÓWIENIA
c0c17200-3bd5-11ee-9e5c-db48d7b9a893
NUMER ZAMÓWIENIA
5b03ee40-3a6b-11ee-942c-455c881b10a2
@myrha-nt Napisałam w Twojej sprawie do zespołu odpowiedzialnego za funkcje zwrotu. Proszę zaczekaj na odpowiedź drogą mailową.
Dzień dobry. Chcę skorzystać z darmowego zwrotu paru rzeczy zakupionych przez Allegro Smart. Nie minął jeszcze termin 14 dni od daty otrzymania przesyłek. Kiedy próbuję dokonać zwrotów wybranych rzeczy niektóre pozycje są wyszarzane z informacją że już minął ich czas zwrotu, a tak nie jest. W załączeniu przesyłam zrzuty ekranów. Proszę o pilną pomoc ponieważ zaraz minie termin zwrotu. Wysłałem też email do allegro bo nie wiem gdzie uzyskam szybszą pomoc.
NUMER ZAMÓWIENIA
ac4a8b10-3c0a-11ee-b3e3-4199d19085a3
NUMER ZAMÓWIENIA
b1bc3d60-3c09-11ee-a889-2d4c33393d1c
NUMER ZAMÓWIENIA
c0c17200-3bd5-11ee-9e5c-db48d7b9a893
NUMER ZAMÓWIENIA
5b03ee40-3a6b-11ee-942c-455c881b10a2
Ja mam ten sam problem - dotyczy zakonczonej aukcji nr 14103507922. Pozdrawiam