anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.03.2025] Zostałeś zablokowany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzysztof_k6_ok
#1 Nowicjusz#

Dlaczego zostalem zablokowany

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kuba8112 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
smokzwm
#1 Nowicjusz#

Pytałem się o mój zakup i zostałem zabkokowany  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
zuber84_cool
#8 Zapaleniec#

Witam, dzisiaj podczas przeglądania aplikacji i zakupów zablokowano mi konto, zupełnie bez powodu. Mam zakupy w dostawie, które opłaciłem przez allegro pay i raty do spłacenia, będę miał też kilka zwrotów. Proszę o pomoc, potrzebuję tego konta i nie mam pojęcia dlaczego zablokowano moje konto. Poza tym dopiero co zamówiłem kartę allegro pay, więc co mi teraz z tego wszystkiego, jak nie mam dostępu do konta i muszę spłacić zakupy. Proszę o interwencję, pomoc i szybkie rozwiązanie problemu.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@zuber84_cool problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MIKOLAJEK3_2008
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@MIKOLAJEK3_2008 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Piotr_dds
#1 Nowicjusz#
  • Witam właśnie wyświetlił mi się komunikat Zostałeś zablokowany. Jak można przywrócić funkcjonalność konta
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Piotr_dds problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Akaka2001
#1 Nowicjusz#

Witam.

mam pytanie, bo dziś zostało zablokowane na chwilę moje allegro i zastanawiam się z jakiego powodu? Czy to ogólny problem?

IMG_4328.png

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Akaka2001 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MarianeKc
#1 Nowicjusz#
  • Zostałeś zablokowany.
Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
  •  przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
  •  coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
  •  w tej samej sieci operuje robot

wyślij nam wiadomość.

PROSZĘ O ODBLOKOWANIE

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@MarianeKc problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
marek_ostr
#1 Nowicjusz#

Witam,

zostałem zablokowany i nie wiem dlaczego. Byłem w trakcie zakupów i nie wiem co się stało. Nie zrobiłem niczego innego niż zwykle. Poproszę o wyjaśnienie sprawy

Pozdrawiam,

Marek

oznacz moderatorów
zuber84_cool
#8 Zapaleniec#

Widzę to samo co u mnie, jakiś wysyp blokad o co chodzi? Co się dzieje?

oznacz moderatorów
punisher999
#1 Nowicjusz#

Allegro zawsze było pazerne ale teraz to już przesadzają z tą cenzurą. Blokują konta bez powodu. Rozwiązanie jest bardzo proste kupować u konkurencji, czy to na "ali" czy w "z zonie" albo nawet na polskim sprzedajemy.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@marek_ostr @punisher999 @zuber84_cool problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Alakkd
#1 Nowicjusz#

Witam zostałem zablokowany i nie wiem czemu 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Alakkd problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
smokzwm
#1 Nowicjusz#

Zapytałem się zakupiony przedmiot i zostałem zablokowany. Dlaczego? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@smokzwm problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów