Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję! 😀
@marex23250 przywróciłam ukryte zakupy, ale jeśli to nie to, to potrzebuję mniej więcej datę zakupu (miesiąc i rok) oraz informację co to za przedmiot.
przywracanie ukrytych zakupów
@Slawek_Rejman mogę przywrócić Twoje zakupy. Proszę wskaż zamówienie lub podaj datę zakupu, którego dotyczy zgłoszenie.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z 11.09.2024
@Client:57643785 Są przywrócone 🙂
Jak przywrócić ukryty zakup
Wywołujesz nasze moderatorki @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ i prosisz o przywrócenie ,a One w wolnej chwili rozwiążą ten problem.
@kura8625 poproszę o informację o jaki zakup chodzi (może być nazwa przedmiotu lub data zakupu).
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z 25.09 tego roku. Z góry dziękuję i pozdrawiam
@jongwa33 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry,
uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 24.09.2024 r.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry @fexer! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Poproszę o odblokowanie mojego ukrytego zakupu z września.
@katanasg proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Przywrócić ukryte zakupy
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@kura8625 napisz proszę o jaki zakup chodzi, najlepiej jeśli podasz datę zakupu (może byc sam miesiąc i rok).
Nieeiem dokładnie co to