anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie konta

Client:114966813
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_   Zawieszono mi konto, kiedy zlozylam wniosek I allegro protect. Nie da sie emailowo odblokowac konta, przez co jest niemozliwe odzyskanie pieniedzy. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:114966813, widzę, że napisałaś do nas w zgłoszeniu o numerze 53315673. Sprawy związane z blokadami można wyjaśniać wyłącznie w ramach takiego zgłoszenia.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:114966813 w skrzynce e-mail przypisanej do konta allegro na pewno Masz wiadomość związaną z blokadą , strasznie ciekawi minie powód tej blokady ....🙄

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

taaaaa

jak już zaczęli blokować kupujących wyciągających ręce po kasę, to znaczy że okręt zaczął tonąć.... 😄

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

tak, mialam 2 lata konto, a zablokowali mine teraz Jak zlozylam wniosek o allegro protect. Celowe zagranie, a teraz nie powiedza o co chodzi I kaza mi wyslac dowod osobisty, co nie jest bezpieczne. Chyba zrezygnuje calkowicie z allegro, juz **piiip** sie Wydaje bezpieczniejsze. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

ooo nawet blokuja nazwe konkurencji, gratulacje

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

a może to był x-nasty wniosek w tym roku i się zbulwersowali?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

pierwszy I jedyny

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

na allegro kupuje jedynie karme DLA kota I rzeczy dla dziecka.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:114966813 coś mi tu wygląda na powiązanie z innym kontem , nie widzisz związku ?

oznacz moderatorów