anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[21.02.2025] ALLEGRO One (UPS) "Błąd zewnętrznego przewoźnika"

MAMY ROZWIĄZANIE!
lewgorzkowski
#12 Orędownik#

Znowu coś... nie można wydrukować etykiety wyskakuje "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
62 ODPOWIEDZI 62
agroflexxx
#7 Wielbiciel#

Witam ,

Wiadomo do kiedy potrwa przerwa techniczna i czy będzie to miało wpływ na punkty ? 

oznacz moderatorów
fox_paws
#16 Inspirator#

@agroflexxx Jak zawsze, przecież to sprzedawcy odpowiadają za nadania w terminie.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@agroflexxx nie otrzymaliśmy informacji o możliwym czasie rozwiązania problemu, więc muszę poprosić o Waszą cierpliwość.
@fox_paws @-GOSI- @hidration tak jak zawsze, jeśli ten problem wpłynie na jakość Waszej sprzedaży, zamówienia zostaną wykluczone. Na razie nie otrzymałam informacji o komunikacie dla kupujących, ale jeśli rozwiązanie problemu się przedłuży, na pewno będziemy to rozważać. Będę Was informować na bieżąco. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
hidration
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za informacje, niestety UPS pozwala na zamawianie podjazdów do 11:30 w moim rejonie, więc bez informacji dla kupującego przed tym czasem, odpowiedzialność za UPS spada na mnie ( w oczach kupującego). Dla tego informacja dla kupujących powinna być podawana niezwłocznie zwłaszcza że nie jest do pierwszy raz w tym tygodniu. Dzięki takie publicznej informacji, dajecie Państwo szanse kupującym na anulowanie zamówienia i zmianę metody wysyłki, aby przedmiot mógł dotrzeć do nich na czas. 

Proszę dlatego o publikację tej informacji niezwłocznie. 

Z wyrazami szacunku, Mariusz

oznacz moderatorów
-GOSI-
#10 Popularyzator#

U mnie w mieście bodajże UPS jet do 12..ale i tak wygąda to realnie inaczej...bo kurier zabiera przesyłki tylko zgłoszone do godziny ok 10 w ten sam dzien...

oznacz moderatorów
behapownia_pl
#7 Wielbiciel#
Problemy z nadawaniem przesyłek UPS i Allegro One Box, UPS. Nie możemy wydrukować etykiety pokazuje się napis ,, Access forbidden (401 )"
oznacz moderatorów
woldas01
#1 Nowicjusz#

WITAM, NIE MOGĘ UTWORZYĆ ZAMÓWIENIA WYSKAKUJĘ ,, Błąd zewnętrznego przewoźnika''

oznacz moderatorów
CzarnaKawkacom
#7 Wielbiciel#

taaak mam to samo przy próbie utworzenia przesyłki UPS przez wysyłam z allegro...

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@woldas01 @CzarnaKawkacom Podajcie proszę numery zamówień, o które chodzi i prześlijcie zrzuty ekanu z widokiem cytowanych komunikatów.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AQUASYSTEMS
#13 Ambasador#

68648910-ef86-11ef-8cb8-a15bdec737a7

oznacz moderatorów
CzarnaKawkacom
#7 Wielbiciel#

c58927c0-f01e-11ef-a40b-ebf6ad45a981

Zrzut ekranu 2025-02-21 082922.png

oznacz moderatorów
krypton_tools
#9 Pomysłodawca#

8f1dfd40-ef89-11ef-99f4-9d283385305e

9950f370-efd0-11ef-a40b-ebf6ad45a981

Bez tytułu.jpg

oznacz moderatorów
supportitmm
#9 Pomysłodawca#

Mam to samo z UPS

oznacz moderatorów
barwyflory_pl
#10 Popularyzator#

80329d90-ef8e-11ef-a905-4b1d4ac778fb  to ja tez dorzuce

oznacz moderatorów
barwyflory_pl
#10 Popularyzator#

@nat_not są jakies informacje kiedy to będzie naprawione?

oznacz moderatorów
wyrwisusz
#7 Wielbiciel#

Zamówienie : 0029b480-ef75-11ef-bc59-3bc784e272ec

Komunikat : Błąd zewnętrznego przewoźnika

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@krypton_tools @woldas01 @barwyflory_pl @supportitmm @CzarnaKawkacom 

Dostałam potwierdzenie, że problem jest znany i pracujemy nad usunięciem jego przyczyny.

Przepraszamy za utrudnienienia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Shopado24
#8 Zapaleniec#

A co wtedy, gdy kupujący wystawi negatywa za nieterminowy czas wysyłki? Paczki od nas nie wyjdą już dzisiaj i to my się będziemy musieli tłumaczyć, bo klient żadnego info od Was nie dostanie.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Shopado24 jeśli tak się stanie, będziemy działać. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pphu09
#2 Obserwator#

Nie mogę zamówić kuriera UPS - błąd przewoźnika, dostęp zabroniony, o co chodzi?

oznacz moderatorów