Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu coś... nie można wydrukować etykiety wyskakuje "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam ,
Wiadomo do kiedy potrwa przerwa techniczna i czy będzie to miało wpływ na punkty ?
@agroflexxx Jak zawsze, przecież to sprzedawcy odpowiadają za nadania w terminie.
@agroflexxx nie otrzymaliśmy informacji o możliwym czasie rozwiązania problemu, więc muszę poprosić o Waszą cierpliwość.
@fox_paws @-GOSI- @hidration tak jak zawsze, jeśli ten problem wpłynie na jakość Waszej sprzedaży, zamówienia zostaną wykluczone. Na razie nie otrzymałam informacji o komunikacie dla kupujących, ale jeśli rozwiązanie problemu się przedłuży, na pewno będziemy to rozważać. Będę Was informować na bieżąco.
Dziękuję za informacje, niestety UPS pozwala na zamawianie podjazdów do 11:30 w moim rejonie, więc bez informacji dla kupującego przed tym czasem, odpowiedzialność za UPS spada na mnie ( w oczach kupującego). Dla tego informacja dla kupujących powinna być podawana niezwłocznie zwłaszcza że nie jest do pierwszy raz w tym tygodniu. Dzięki takie publicznej informacji, dajecie Państwo szanse kupującym na anulowanie zamówienia i zmianę metody wysyłki, aby przedmiot mógł dotrzeć do nich na czas.
Proszę dlatego o publikację tej informacji niezwłocznie.
Z wyrazami szacunku, Mariusz
U mnie w mieście bodajże UPS jet do 12..ale i tak wygąda to realnie inaczej...bo kurier zabiera przesyłki tylko zgłoszone do godziny ok 10 w ten sam dzien...
WITAM, NIE MOGĘ UTWORZYĆ ZAMÓWIENIA WYSKAKUJĘ ,, Błąd zewnętrznego przewoźnika''
taaak mam to samo przy próbie utworzenia przesyłki UPS przez wysyłam z allegro...
@woldas01 @CzarnaKawkacom Podajcie proszę numery zamówień, o które chodzi i prześlijcie zrzuty ekanu z widokiem cytowanych komunikatów.
68648910-ef86-11ef-8cb8-a15bdec737a7 |
c58927c0-f01e-11ef-a40b-ebf6ad45a981
8f1dfd40-ef89-11ef-99f4-9d283385305e
9950f370-efd0-11ef-a40b-ebf6ad45a981
Mam to samo z UPS
80329d90-ef8e-11ef-a905-4b1d4ac778fb to ja tez dorzuce
@nat_not są jakies informacje kiedy to będzie naprawione?
Zamówienie : 0029b480-ef75-11ef-bc59-3bc784e272ec
Komunikat : Błąd zewnętrznego przewoźnika
@krypton_tools @woldas01 @barwyflory_pl @supportitmm @CzarnaKawkacom
Dostałam potwierdzenie, że problem jest znany i pracujemy nad usunięciem jego przyczyny.
Przepraszamy za utrudnienienia.
A co wtedy, gdy kupujący wystawi negatywa za nieterminowy czas wysyłki? Paczki od nas nie wyjdą już dzisiaj i to my się będziemy musieli tłumaczyć, bo klient żadnego info od Was nie dostanie.
@Shopado24 jeśli tak się stanie, będziemy działać.
Nie mogę zamówić kuriera UPS - błąd przewoźnika, dostęp zabroniony, o co chodzi?