Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy są jakieś problemy techniczne? Cały czas wyrzuca mnie ze strony logowania i nijak nie można zalogować się do konta.
U mnie od środy (05.06) występuje cały czas ten problem (logowanie na telefonie, iOS). Czy będą próby naprawienia problemu?
Nie mogę usunąć posta. Logowanie już działa
U mnie problem nadal występuje na chrome
Dziś problem wrócił na Chrome.
U mnie również. Problem utrzymuje się od wczoraj
Na Chrome się zalogowałem, nie udało się na IE.
W Edge też problem z wejściem do koszyka.
Ten sam problem u mnie od wczoraj.
Mozilla Firefox. Na appce mobilnej działa.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Mam problem ze stroną allegro i nie wiem gdzie to napisać. Po próbie zalogowania strona się odświeża kilka razy i wraca do strony głównej jako niezalogowany. Po którymś razie się udało, ale przy próbie zakupu prosi o zalogowanie, pokazuje mi że mam coś w koszyku, ale po wejściu jest pusty. Też tak dziś macie?
Przeglądarka Mozilla, Chrome, Opera, IE czy inne MS ?
System antywirusowy z Firewall ? Nod32 potrafi tak blokować i Windows Defender.
chrome, antivirus panda dome. Na tel działa normalnie.
U mnie odwrotnie: pokazuje, że koszyk jest pusty, a jak w niego wejdę, to towar jest. Ale i tak nie mogę sfinalizować, bo wraca na główną stronę
u mnie to samo
problem tylko na mozilli na chromie działa normalnie
U mnie wlasnie na chrome, po prostu wystraszyłem się że może mnie zhakowali czy coś. Ale widzę że problem ogólnie powszechny.
Witam.Nie mogę się zalogować (na żadnej przeglądarce)
Pewnie wprowadzają kolejne "udoskonalenia". U mnie od wczoraj też są problemy ale nie mogłem się logować jedynie z telefonu .Dziś na kompie przy wystawianiu aukcji też co trochę wyrzuca aż dałem sobie luz z wprowadzaniem nowych ofert.
Dokładnie to samo.
Przy próbie pobrania zleceń:
"Aplikacja nie może połączyć się z API, sprawdź swoje połączenie sieciowe."
@ohayo_pl pewnie neta nie masz 😄