Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Az mnie dzisiaj to zdziwiło.
Klient zamówił paczke 3 marca o 8:58, dostawa allegro one box zielony automat, poza SMART za 9,99.
Wysyłka 4 marca, dzisiaj ja odebral z automatu...a allegro obciaża kwota 10,99.
I tutaj pomyslalem, ze moze nie wychwyciłem tych podwyzek bo nardziej obliczalem jak to bedzie z nowymi prowizjami i oplatami SMART, szukam tego emaila.
Jest, ze podwyzki w allegro delivery ale jest tez dopisek Zmiany w cennikach dostaw wprowadzimy automatycznie – nie musisz nic robić.
Dobra ogarne recznie w cenniku - chwilunia tego sie nie da zrobic recznie z allegro delivery😂, po najechaniu na ten niebieski wykrzyknik jest Aktualizujemy ceny niektórych dostaw. Zmiany w cennikach i ofertach bedą widoczne w ciagu kilku dni.
Na aukcjach nadal dla klientow wyswietla sie stara cena 9,99 ale allegro pobiera juz nowa 10,99. Nie mozna tego zmienic recznie. Klienci płaca nizsza cene a allegro pobiera juz po nowemu, po podwyzkach 3 marca.
I w zwiazku z tym mam dwa pytania:
-długo jeszcze ta aktualizacja, bo niby czemu sprzedawcy maja płacic allegro 10,99 jak dostaja od klientów 9,99?
-oczywiście rozumiem, ze allegro zwroci sprzedawcom ta różnice za aukcje zanim klienci nie beda placic ceny po podwyzce?
Super...pobierac wyzsza opłate, zanim sie zaktualizowało cennik....
@mdrogeria Poprosiłam o wykonanie korekty do tego zamówienia.
@deny_01 Dziękuję za numery zamówień. Poprosiłam o wykonaniue korekty.
poproszę o korektę w zamówieniu
f6af94a0-f80d-11ef-b981-a74fe79f669f
Ale to nie jest rozwiazanie.
Zrobcie korekte systemowa, nie mozna co chwila zglaszac aukcji, ja juz mam kilka...
@AquaJungle Tak, jak napisałam wyżej, pracujemy nad tym. 🙂
Zima zaskoczyła drogowców
Kolejna zmiana, modyfikacja allegro, która okazuje się wtopą
może to jednak zamierzone działanie by wyrzucić z allegro jak najwięcej użytkowników i zniechęcić im ten serwis?
raz na jakiś czas może się to zdarzyć ale ostatnio jest to seria wpadek
@SZMIGIELDACHY @Respivent24 Poprosiłam o dokonanie korekty do wskazanych przez was zamówień.