anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one parę pytań

MAMY ROZWIĄZANIE!
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_33.png

Dostałam takiego kwiatka do tych moich 3-ch paczek w miesiącu i teraz mam pytania?

- czy Allegro one odbiór DHL oraz Allegro one odbiór DPD nadam dokładnie w tym samym automacie Allegro one. Koźminek Mielęckiego 7F?

- będę miała Allegro Ona wyłączonego czy ktoś mi to wyłączy zanim wpadnie paczka, bo mojej dziury to jeszcze z 10 lat jeszcze nie bedziecie obsługiwali? 62-840 Koźminek. A paczki z automatu DPD odbiera tylko rano...

- Do której godziny można podjazdy DPD i DHL zamawiać? Bo kurier DPD u mnie jeździ do 18, a ostatnio około 14:30 już nie mogłam zamówić?

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

kakabe_2007
#12 Orędownik

Ciekaw jestem po co Allegro tak utrudnia pracę sprzedawców ???????

Czy nie powinno to tak być że sprzedawca który ma dużo zamówień i korzysta z podjazdu kuriera samodzielnie ustawia sobie podjazdy kuriera ?

Ja teraz będę czekał cały dzień na podjazd już TRZECH kurierów, którzy przyjadą po odbiór 1 przesyłki ........... To zaczyna być mocno denerwujące ....... Coś co mogę samodzielnie nadać w maszynie paczkowej bo i tak muszę nadać inne przesyłki, muszę zamówić kuriera i czekać nie wiadomo ile na podjazd o ile podjedzie po jedną paczkę .......

Fajnie się wymyśla "udogodnienia" gdy siedzi się na wygodnym fotelu w zaciszu biura ........

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @AnnaG-Antyki, poprosiłem o odpowiedzi w Twojej sprawie, wrócę wkrótce jak tylko je otrzymam 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dziękuję:)

A możesz jeszcze przy okazji zerknąć na to. Co tu się zadziało? Pierwszy zrzut dotyczy starych miar na moim koncie. Jak widać wiadomości są tylko 3. Drugi zrzut dotyczy nowych miar na tym samym koncie i nagle wiadomości jest 7, w tym jedna nie w terminie... Coś tu nie gra.

Screenshot_34.png

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_35.png

Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AnnaG-Antyki Przesyłki w ramach Allegro One (DPD i DHL) będzie można nadawać w dowolnych automatach One Box, w tym również w automacie AL035PKA. Kod pocztowy 62-840 jest obecnie obsługiwany wyłącznie przez DPD, a od 8 lipca również przez DHL. Na ten moment usługa Allegro One Kurier nie jest dostępna dla tego kodu pocztowego. Dla kodu 62-840 godzina graniczna nadania wynosi 13:00 w przypadku DPD oraz 12:30 w przypadku DHL. W przypadku zrzutów ekranu które przesłałaś, w Nowych Wynikach w mierze Terminowe odpowiedzi uwzględniamy Twoje odpowiedzi na pytania, które kupujący zadają przez opcję Zapytaj o zakup.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dziękuję. Zawsze dajesz najkonkretniejsze odpowiedzi:)