Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla.
@cloudclouda co z moimi emotkami?
Z mojej perspektywy wygląda na to, że wszystko jest z nimi ok. Spójrz proszę tutaj:
@_HolaOla_ @nat_not @cloudcloud w dalszym ciągu nie mogę korzystać z emotek ...ale ( jak to w Allegro) mogę to czasem obejść : pisze post ( emotek nie ma), zatwierdzam, a potem klikam edytuj - i wtedy emotki są. Ktoś mi to potrafi wytłumaczyć???
@pinsplash Na ten moment nie, ale pracujemy nad tym tematem, więc ta informacja jest dla nas ważna i pomocna. Dzięki za info 😉
Serio Allegro?
Adobe Flash na Allegro Gadane? 😐🙄
Ehh to złej kategorii podpiął mi się podst. Chodzi oczywiście o same Allegro Gadane
@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud
@pogotowie-it wtyczki nadal są w użytku i czasem można na nie wpaść np. tutaj 🔌😮
Nie jest to żaden błąd 🙂
No ale kto obecnie używa flasha? Od lat się od tego odchodzi.
@pogotowie-it Jakbyś nie miał zainstalowanego w systemie flasha, to nie pokazywałby Ci się ten komunikat😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Wyobraź sobie, że nie mam
@pogotowie-it To jak przeglądarka może pytać o zezwolenie na uruchomienie czegoś, czego nie masz zainstalowanego?😏
PS Toś odkopał, po 3 miesiącach😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Nie wiem czy to błąd, ale od rana mam problemy z zalogowaniem do AG. Wyskakuje mi komunikat
"Autoryzacja nie powiodła się. Niezgodność kuponu autoryzacji, autoryzacja nie powiodła się"
Czyszczę ciasteczka, cuduję i po jakimś czasie zaloguję się i za chwilę znów mnie wyrzuca. Do tego wciąż dzisiaj atakuje mnie ankieta. Ki czort ? 😁 Dodam, że do Allegro loguję się bez problemów.
@Kaliope_Brzeg tak, pracujemy nad poprawą stabilności działania Gadane. Wybaczcie.
@msniezek I wszystko jasne. Już się martwiłam, że coś sobie zepsułam 😂
@Kaliope_Brzeg Bry! to samo
@pinsplash Bry! Ale ma być stabilniej 😊
Stabilnie tzn. palec w pionie?😁
@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud
W zasadzie to błahostka, ale komunikat "Udało się! Twój post został edytowany." nie brzmi dobrze. Połączenie w jedną frazę wyrazów mających aspekt dokonany i niedokonany sprawia, że całość wygląda nieporadnie. Sam "post", chociaż brzmi atrakcyjnie, ma jednak lepiej zakorzenione w polszczyźnie odpowiedniki, jak "wpis" albo "wiadomość".
Proponuję wersję "Udało się! Twój wpis został zmieniony."
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Może to nie błąd, ale jednak, po paru miesiącach na Gadane - przeszkadza. Rzecz w tym, że ludziska często wrzucają tu, a w zasadzie - próbują wrzucać - fotki. Które to fotki są niewidoczne, do chwili zatwierdzenia przez moderatora. Jednocześnie można bez problemu podać np. link do zewnętrznego serwera plików/zdjęć. Jaki to ma sens..? Propozycja jest następująca - nie blokować fotek, ponieważ odkąd tu jestem nie zdarzyło się chyba, by ktoś wrzucił jakieś niestosowne/zabronione treści. Te, które się tu pojawiają, są związane z danym problemem, jak więc już wspomniałem, blokowanie ich sensu większego chyba nie ma. Bo to utrudnia rozwiązanie problemu wszystkim - pytającemu, który zwykle nie ma pojęcia, że jego zdjęcie/screen jest niewidoczny, próbującym pomagać...i w końcu samym modom, którzy muszą zatwierdzić. @msniezek , co Ty na to?
To ja tylko zawołam jeszcze raz, bo widać nie zauważono - @msniezek , @nat_not , @_HolaOla_ , @cloudcloud