Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego z listingów aukcji z licytacją znikła informacja o liczbie licytujących? Jest widoczna dopiero po wejściu w daną aukcję.
To była dość istotna informacja, przyciągająca kupujących do najbardziej popularnych ofert.
Tym bardziej to dziwne, bo info o liczbie sprzedanych w "kup teraz" nadal jest
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Ktoś odpowie?
@TomBanknoter Już dawno pytałem. Podejrzewam że dostaniesz standardową odp : "Ponieważ była to przydatna informacja - zdecydowaliśmy się ją zlikwidować. Zamiast tego nasz zepsół cały czas cieszy się ze zmiany nazwy "Obserwowane" na "Ólubione" "
@pinsplash W sumie jest w tym jakaś logika: likwiduje się rzeczy sensowne i przydatne, a zamiast tego dostajemy jakieś pokrętne bzdety, o które nikt nie prosił.
Generalnie ogranicza się ilość informacji dla osób potrafiących czytać, bo serwisowi najbardziej zależy na tych, co bezmyślnie klikają w obrazki.
W to że kiedyś jeszcze pozytywnie nas zaskoczą wprowadzając jakąś zmianę przestałem już wierzyć a obawy przed tym na co ich jeszcze mam coraz większe.
@kolekcjoner608 W zasadzie coraz mniej się tym przejmuję, dla mnie Allegro jest rynkiem schyłkowym - zarówno ze względu na koszty, jak i ciągłe utrudnienia w obsłudze. Gdzie indziej sprzedaje się więcej, taniej i przyjemniej
@TomBanknoter dokładnie - allegro to firma schyłkowa, inne podobne serwisy się cieszą
takie v in ted czy o lx wykosiło im nieły kawał rynku a market place ma nawet kaufland
@RED Wymyślają różne cuda, żeby słupki podrasować, w nadziei że złowią jakiegoś jelenia, który to kupi za grubą kasę. Ale jak mawiała klasyczka - nic dwa razy się nie zdarza 😎
@TomBanknoter @SpeedyGonzalezz @pinsplash dzisiaj niestety nie zdobyłam informacji na ten temat, ale jak tylko je dostanę, wrócę tutaj.
@TomBanknoter @pinsplash @SpeedyGonzalezz rozmawiałam o tej kwestii z zespołem i jak obiecałam wracam do Was z wyjaśnieniem. Rozróżniamy dwie popularności - popularność oferty i popularność produktu. Popularność oferty to informacja ile osób kupiło dokładnie tę ofertę lub ile osób ją aktualnie licytuje, natomiast popularność produktu to liczba osób, które kupiły dany produkt niezależnie od oferty.
Kwestia braku informacji o liczbie licytujących w wynikach wyszukiwaniach to rezultat zmiany widoku z ofertowego na produktowy. Na widoku ofertowym pokazywaliśmy popularność ofertową, a na produktowym pokazujemy popularność produktową, więc forma “X osób licytuje” nigdy nie była widoczna na aktualnym widoku produktowym.
Aktualnie popularność produktową pokazujemy tylko dla ofert “kup teraz” ze względów technicznych i biorąc pod uwagę, że żadne funkcje związane z licytacjami nie są i nie będą w najbliższym czasie rozwijane ten licznik nie pojawi się w najbliższym czasie na listingu ofert licytacji.
@_HolaOla_ Dziękuję. Czyli jest to kolejna ofiara "produktyzacji" - która szczególnie w kategoriach kolekcjonerskich nie ma żadnego sensu