anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czuję niepokój i nie tylko

MAMY ROZWIĄZANIE!
mwmonety
#21 Demiurg#

Zauważyłem od pewnego czasu że moje koszty obsługi znacząco się podniosły i wyświetlają się o wiele większe niż pokazuje cennik allegro dla moich kategorii. Obecnie wyświetla się ponad 24% co jest moim zdaniem nie do przyjęcia. Wystawiam w kategoriach kolekcje -numizmatyka oraz antyki . Jak sprawdzam na podglądzie prowizji od cen w jakich sprzedaję to prowizja jest o wiele niższa niż to co mi się wyświetla na zestawieniu  . Co jest tego przyczyną pytam . @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21
kostas11
#21 Demiurg#

@mwmonety smarta nie masz, pewnie masz koszty dostaw Poczta Polska które płacą kupujący a Allegro dolicza to do salda jak nadasz i masz oszukane koszty 😞

Rozwiń se szczegóły i będziesz miał pewnie podstawowe 10 - 14 % a koszty dostaw 10 % lub więcej 😄 które tak naprawdę nie są kosztami bo dostałeś te kasę od kupujących 😞

Poruszałem ten temat tu https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/podsumowanie-koszt%C3%B3w-b%...

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg#

@kostas11 Tak wygląda jak piszesz .Ogólnie koszty są między 10 a 14 % oprócz tej jednej .  Zdziwiło mnie to bo nigdy nie zauważyłem na zestawieniu takiego procentu z prowizji a zawsze korzystam z tych samych dostawców . 

oznacz moderatorów