Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Dostaję co chwila (kilkadziesiąt już) maile o treści:
Do Twojego adresata/kontrahenta została wysłana wiadomość z adresu, który nie znajduje się w zakładce Moje adresy e-mail. Nie mogliśmy jej więc dostarczyć.
Jeśli prowadzisz korespondencję z dodatkowych adresów, dodaj je do powyższej zakładki i ponownie wyślij wiadomość.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Problem w tym, że korzystamy od lat tylko z jednego adresu e-mail przypisanego jako adres główny i adres kontaktowy. Proszę o kontakt.
W żadnym wypadku nie jest to wina poczty, za każdym razem tak twierdzicie, za każdym razem na poczcie nie mam podejrzanych ruchów i jestem pewna, że nie tędy droga.
@KOGIEL_T oni w Allegro będą chyba już zawsze iść w zawarte....
Też co jakiś czas otrzymuje takie maile i nie wiem o co chodzi. Sprzedaję na tym koncie wyłącznie na allegro lokalnie, komunikuję się z klientami wyłącznie poprzez wiadomości w tym serwisie, nie korzystam z żadnych zewnętrznych serwisów do obsługi sprzedaży. W zakładce z mailami nie ma żadnych podejrzanych adresów.
Dostałem takie wiadomosci dziś o godz. 9.56 oraz 24.08 o godz. 14.41 i 16.53.
Chętnie się dowiem o jakie niedostarczone wiadomości chodzi i z jakiego mojego, niewpisanego adresu mailowego miały być one wysyłane.
@vonNogay Prześlij otrzymane wiadomości na adres: phishing@allegro.pl. Sprawdzimy je.
Witam. Wczoraj po zakupie na allegro i wybraniu przesyłki allegro mini otrzymałem kilkanaście wiadomości na pocztę o2.Tak tak konta zabezpieczone dwuetapowo i tylko jedno urządzenie ma dostęp, hasła zmienione a urządzenia wylogowane i dalej otrzymuje takie wiadomości: "Do Twojego adresata/kontrahenta została wysłana wiadomość z adresu, który nie znajduje się w zakładce Moje adresy e-mail. Nie mogliśmy jej więc dostarczyć."
@keeper181 czy zmieniłeś dane do logowania na swojej poczcie? Ponieważ to wskazuje na włamanie na Twoją pocztę, nie konto Allegro.
Tak hasła zostały zmienione.Na poczcie mam weryfikację dwuetapowa przez 1login brak innych urządzeń logowanych na moje konto w historii logów na o2..Jest tylko jedno urządzenie komputer nic więcej na poczcie o2.Nie mam serwisów zewnętrznych do poczty.To nie jest włamanie na moją pocztę!!!
od czasu do czasu w Allegro się coś wywala i takie rzeczy się dzieją. Operatorzy Twojej poczty mail nie maja nic z tym wspólnego. Jakoś na jesieni na mnie trafiło. Wszystko ok ze strony dostawcy poczty, żadnych włamań przejęć czy innych cudów wianków nie stwierdzono.
Allegro się w życiu nie przyzna, że coś u nich się wali
@keeper181 zastosuj proszę poniższe kroki:
Te wszystkie kroki zostały już dawno zrobione czekam teraz czy adresy znowu się pojawią a pojawiają się tylko po wejściu z linku z pierwszego strony.Po normalnym logowaniu brak dodatkowych adresów.To stało się po otrzymaniu maili o wysyłce prze allegro mini paczka.To może allegro przekazało gdzieś moje dane firmie kurierskiej?
Właśnie po raz kolejny wywaliłem adresy mailowe!