Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest wciąż problem z tworzeniem etykiet z Allegro InPost? Przerwa miała być do 2 mają, a ja wciąż nie mogę nic zrobić.
Piszą, trąbią, czytaj, prace.😁https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/problem-z-nadaniem-przesy%C5%82k...
lipa nic nie działa
witaj drogi kolego usuń konto połączone wyloguj sie .Po chwili zaloguj sie ponownie powiąż konto na nowo postępuj zgodnie z wyświetlanymi informacjami .Jak połaczysz na konto na inpsot nie wyloguj sie tylko poczekaj z 1 minute strona sie odświeży i będzie działać .Przy okazji wyczyść ciasteczka .Mi pomogło i działa
Należy również sprawdzić, czy przeglądarka nie blokuje wyskakujących okien - niezbędne przy integracji inpostu z kontem allegro. Potwierdzam - działa już od ok 13.
Tak nie działa. W trakcie rzkomej przerwy normalnie nadawałem przesyłki, ale dopiero po jej zakończeniu przestało działać. Nie wnikam, poczekam. To jest ich problem. Nie zmieniam żadnych ustawień.
Mi właśnie zadziałało:
Import Allegro Inpost>Zarządzanie kontami>powiąż ponownie
po minusie od tej operacji, na dwóch kontach
kiedyś też z tym walczyłem i to kilka godzin, bo musiałem wyjechać, a wisiały przesyłki. W końcu zadziałało wszystkim niezależnie, czy coś kombinowali czy nie. I tak w weekend nie wyciągają paczek, także spokojnie sobie poczekam.
Dzięki dobry człowieku 🙂 Zadziałało mi zgodnie z Twymi wskazówkami
nic nie robiłem i też już działa
Witam,Nie mogę nadać przesyłki allego paczkomaty inpost, po wejściu na stronę Inpost do zakładki IMPORT ALLEGRO INPOST, pojawia się komunikat "Trwa uzyskiwanie dostępu......
Mają od dłuższego czasu jakiś niekontrolowany problem ale niektórzy już piszą że u nich działa .Musisz próbować ,poczytaj też inne posty tam znajdziesz trochę pomysłów na poprawienie dostępu.
Pomysły na poprawienie dostępu ? Jakiś absurd ,żenada.
pomogło mi założenie nowego konta na inpoście na innego maila i powiazanie starego konta allegro
O co chodzi? konto powiązane od dawna, a nagle taki komunikat i nic nie idzie zrobić
danielsowashop - Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Niestety nic nie działa jeszcze
No właśnie też tak mam od rana. Próbowałem powiązać od nowa i nadal nie działa, a paczki do wysłania
Trzeba wejść całkiem osobno na stronę Inpost - zalogować się i wtedy działa
U mnie to samo, kilka razy próbowałem połączyć konto wcześniej usuwając powiązanie zarówno z inpostu jak i z powiązanych aplikacji na allegro. Ciągle ten komunikat:
"siesio - Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"
Hmn... przede mną jakieś 60 paczek i za różowo to nie widzę.