- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Nastąpiła jakaś zmiana czy to najzwyczajniej jakiś błąd? Paczki Smart InPost paczkomaty, które od czwartku powinny mieć etykiety czarne są zwykłe. Ktoś też tak ma?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@w_kiwi Dzięki za rozjaśnienie sytuacji. Tylko po co było udawać, że nic nie zmienialiście, skoro sama przyznajesz iż "Zdajemy sobie sprawę, że przez dłuższy czas system działał inaczej i może to budzić niepokój" ? 😎

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@TomBanknoter Nic nie udawałam, odpowiadałam zgodnie z wytycznymi z artykułu i dodałam wyjaśnienie. 😉
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czyli można było uciąć temat tydzień temu gdy zaczęliśmy zgłaszac ten problem, trzeba było nas poinformowac że były jednak zmiany.. A wy szliście w zaparte.
pomijam już fakt że przesłany teraz artykuł jest sprzed 3 lat a problem zaczął się tydzień temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Można, ale po co? Wszystkiego nie mogą pisać. Najlepiej wprowadzić zmiany po cichu robić tak zwane "testy". Po wykryciu problemu udawać, że nic się nie dzieje, a na koniec napisać, że te zmiany są już klepnięte 🙂
Od którego czwartku? Jak na razie zamówienia robione w dniu dzisiejszym nie są weekendowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@GWDAfishing @REHFIT Dla mnie to nawet lepiej, mniej tuszu wychodzi 😎

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@GWDAfishing Zamówienie musi zostać złożone od czwartku i jego przewidywany czas dostawy musi być na sobotę. Wskaż, proszę, zamówienie, o którym piszesz. Sprawdzę to.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@w_kiwi mam dzisiejsze zamówienie z dostawę na piątek 😞
Κώστας

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
U mnie dwa zamówienia z dzisiaj z czasem dostawy na piątek dostały oznaczenie PWW, więc coś tu się nie klei. 829c13b0-8c4a-11ef-aa24-c368689dcd7c oraz 0c29db40-8c40-11ef-b761-e3db9178d5f6

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
A czy Szanowne Allegro nie uważa, ze poprzednie rozwiązanie czyli etykiety piątkowe były weekendowe jest lepsze od obecnego? Weźmy moją sytuację - zakup 28.12 predykcja na 02.01, czyli Sprzedający powinien wysłać 31.12. No coś mu się tam omskło i wysłał dopiero w piątek 03.01, miło by było dostać to w sobotę 04.01 ale nie, etykieta pewnie biała i dostawa 07.01. A jakbym dostał w sobotę to może by to ukoiło mój ból spowodowany spóźnieniem a tak to prawie tydzień poślizgu i negatyw pewny jak w banku...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@w_kiwi czyli po naszemu, tniecie koszty co by było mniej paczek weekendowych, to co piszesz jest zrozumiałe na papierze a w teorii InPost ma 2 dni na dostawę, więc jak paczka dzisiejsza nie dotrze jutro ( piątek ) to nie mając czarnej etykiety jak wcześniej, trafi dopiero w poniedziałek, a Wy podajecie w ofercie że dostawa w Piątek, kto tu łamie prawo i wprowadza w błąd kupujących 🤔
Κώστας
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@kostas11 @Jak śmiesz pisać, że Allegro wprowadza kogoś w błąd 🙄😅
u mnie właśnie wjechała pierwsza dziś czarna - z przewidywanym czasem dostawy na piątek 🤦:płeć_żeńska:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Strasznie okroili wybrańców z czarnymi etykietami, mam godzinę graniczną 12:00 zamówienia dziś złożone po tej godzinie nie są już weekendowe 😞 jak kiedyś wszystkie z czwartku i piątku miały czarne etykiety tak teraz jest tylko okienko czasowe nawet nie 24 h gdzie wybrańcy dostaną paczkę w sobotę 😞
Κώστας
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@kostas11 U mnie wczoraj już po 13-tej drukowały się czarne. Dziś ostatnią robiłem o 12,15 i jeszcze była czarna. Za to jest jakiś dziwny wysyp Orlen Kaczek. Kiedyś trafiała się jedna na tydzień, a dziś mam już dwie. Może znowu jakieś paciorki rozdają
- « POPRZEDNIA
- NASTĘPNA »