Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@@cloudcloud @msniezek @_HolaOla_ mam do Was prośbę. Skontaktujcie się proszę ze mną telefonicznie bo chciałbym poprosić o m.in.odroczenie płatności a także jakieś grupowe poinformowanie moich klientów o braku możliwości wysyłki i zwrocie im pieniędzy za już opłacone zamówienia. W nocy z piątku na sobotę mieliśmy pożar. Spłonęła połowa budynku, wraz z dużą częścią towaru. Ja leżę poparzony w szpitalu. Mam oparzoną głowę, szyję, plecy i obie ręce (najbardziej powyżej łokci). Zanosi się na dłuższe leczenie. Żona z dziećmi są gdzieś w lokalu zastępczym. Obecnie nie mam jak zrobić przelewów i ogarnąć tematów z Allegro. Dlatego prosiłbym Was o kontakt telefoniczny bo ciężko mi pisać, a nie chcę aby pojawiły się zaraz jakieś dyskusje czy negatywy.
Jednocześnie jeśli ktoś jest zainteresowany przejęciem mojej firmy to również proszę o kontakt. Nie dam już rady ponownie wznowić sprzedaży, tym bardziej, że teraz czeka mnie długie leczenie, a pieniądze na życie i raty potrzebne, więc muszę jak najszybciej spieniezyc to co zostało.
50% celu zbiórki przekroczone!
@pinsplash Dobrze idzie! Oby tak dalej. Nie znam się, ale jak będzie już 100% to można będzie dalej wpłacać? czy zostanie taka możliwość zablokowana?
@ifonka-zaba można wpłacać nawet jak już będzie 100%. Dopiero jak zrzutka będzie wyłączona, nie będzie możliwości wpłaty. 🙂
@konto zamknięte Ale to założyciel może wyłączyć kiedy chce czy gdy upłynie czas zbiórki samo się wyłącza?
@ifonka-zaba nie do końca się orientuję, ale to założyciel zarządza zrzutką, może ją wyłączyć w każdej chwili, ale nie wiem czy podany termin jest definitywnym zakończeniem zbiórki czy można go przedłużyć.
@konto zamknięte
Wpłaty na zrzutkę możesz dokonać nawet, gdy widnieje na niej informacja, że została zakończona. Dopiero wyłączenie zrzutki zablokuje taką możliwość.
@cloudcloud @msniezek @_HolaOla_ Czy nie dałoby się na jakiś czas przypiąć ten wątek na samej górze? Pomyślcie o tym.
@WREDZIA-W1 Nie widzę przeszkód, dlatego już przypięłam temat na górze strony, aby szybko nam nie zniknął.
@_HolaOla_ Dzięki 🙂
Sledzac ten watek od poczatku widze swiatelko w tunelu...a to oznacza ze nie wszystko stracone ze ludzie potrafia jeszcze ze soba rozmawiac,wspolczoc i pomagac...brawo Wy👍💪
Ludzie! Jestem pod ogromnym wrażeniem, bo przywracacie wiarę w człowieka! Wróć: CZŁOWIEKA.
Podbijam wątek, bo nie wszędzie jest przypięty.
I wklejam link do zrzutki (a niech będzie na każdej stronie): https://zrzutka.pl/hsfhzc
@konto zamknięte Jestem wstrząśnięta tragedią jaka Was spotkała. Przytulam do serducha całą Waszą rodzinę. Ale wiem, że dacie radę!
@_HolaOla_ Wspaniale, że wątek jest przypięty, chociaż tylko w sektorze "Zaawansowani sprzedawcy". W innych nie jest, a dobrze byłoby, żeby był 🙂
Pozdrawiam wszystkich CZŁOWIEKÓW,
Ela - Super Kupująca
Moi drodzy.
Wczoraj trafiłem (na szczęście) do Centrum leczenia oparzeń w Siemianowicach (choć beznadziejny lekarz we wrocławskim szpitalu wczoraj mnie wypisał z zaleceniem...zmian opatrunków w poradni chirurgicznej).
Wczoraj w Siemianowicach na przyjęciu okazało się, że z tego co zrozumiałem, na jednej ręce mam oparzenia 3 stopnia. Godzinę temu miałem bronchoskopię. Okazało się, że mam też poparzoną tchawicę i oskrzela. Dodatkowo czeka mnie zabieg czyszczenia (wycinania martwej tkanki) z ran. No i niestety, ale lekarze rozważają też przeszczep skóry. Choć mam nadzieję, że jednak jakimś cudem uda się tego uniknąć 😭
Jeszcze raz dziękuję, za wszelką pomoc i podbijanie tego tematu.
Pozdrawiam Was wszystkich. Na szczęście jedną dłoń mam sprawną i mogę jakoś pisać.
@konto zamknięte wszyscy trzymamy za Ciebie i twoją rodzinę kciuki oraz cały czas rozmyślamy nad nowymi sposobami pomocy, trzymaj się i się nie poddawaj. Lekarze w Siemianowicach to dobrzy specjaliści daj im zrobić co trzeba a na pewno będzie lepiej. Nie obawiaj się działania masz wokół siebie specjalistów a my i wiele innych osób postaramy się pomóc w jak największym stopniu aby ułatwić wam powrót.
W tej chwili wszyscy musimy się cieszyć że żyjecie, a rany "wojenne" to takie zapisy w naszym "pamiętniku" które w przyszłości przypomną nam że nawet z najgorszej sytuacji jest wyjście i można liczyć na ludzi jeżeli samemu jest się człowiekiem (mi groziła amputacja nogi)
@konto zamknięte
Trzymaj się tam!
Trafiłeś w najlepsze miejsce, i to jest dobre. Rodzinie nic się nie stało - to jest bardzo, bardzo dobre.
Reszta się ułoży, przecież nie zostaniecie ze swoim problemem sami...
Najważniejsze jest to, że wyszliście z tego cało i że macie siebie. Rzeczy materialne zawsze da się odbudować. Nie martw się sprzedażą w tej chwili, bo zdrowie i życie Twoje oraz Twojej rodziny jest najważniejsze. A nawet jeśli coś, to społeczność Allegro z pewnością pomoże i wesprze.
Jako że jestem osobą niepełnoletnią bez źródeł przychodu, nie jestem w stanie Wam zbyt wiele pomóc, jednak na pewno wpłacę chociażby to symboliczne 10 złotych. Trzymajcie się tam!
Trzymaj się mocno i szybko wracaj do zdrowia. Widzę że tu dużo dobrych ludzi więc zrzutka pójdzie szybko.
Komentarz dla podbicia zasięgu.
Nie zapomnijcie, otosek potrzebuje naszej pomocy 🙂
@konto zamknięte Pamiętamy.
@konto zamknięte masz jakieś nowe wieści dla całej gawiedzi.
Tylko te dobre🤗