Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu dzisiejszym występuje problem z wystawianiem i edycją aukcji. Po wystawieniu nowych ofert, te nie pokazują się - tak jakby nigdy nie zostały dodane. Strona podglądu jest pusta. Przy próbie wznowienia aukcji, brak reakcji.
Mam ten sam problem ,to jakaś awaria ?
Ja też mam takie problemy - wystawiam i albo się uda i aukcja się zamknie, albo znika a nowych wznowionych nie mam, pusto.
u mnie od 2 godzin gdzieś wystawione oferty wiszą, meila nie otrzymałam, że zostały wystawione, więc nie wiem gdzie są.
Potwierdzam problem z zakończeniem aukcji. Przez te opóźnienia niektóre wystawiły mi się podwójnie, a teraz kończenie zbędnych trwa już kilkadziesiąt minut. Przykładowe numery: 12480997797 & 12481242386
Witam mam to samo 2 godziny temu wystawiłem 9 aukcji i nadal są niewidoczne cały czas w twój asortyment wiszą aukcję (trwa wystawianie oferty)
Pocieszę Cię, te sprzed ponad 2 godzin wreszcie mi się wyświetliły
No wiesz różnie z tym bywa... ja mam takie od około 12.00 i dopiero powoli wskakują. Nawet w szkicach ich wcześniej nie było - teraz przynajmniej tam wiszą. Ale samo czekanie ze wznowieniem aukcji po 2h która wskoczy albo nie i czytanie "że allegro nic nie wiadomo o usterce" jest nieco frustrujące.
To fakt. Mi aukcje się pokazały ale po chwili zwowu zniknęły. i już od dwóch godzin nie mogę pracować bo nie wiem czy te aukcje się w końcu wystawią czy nie, żeby darmowj roboty nie robić.
u mnie to samo dziś.
Numery szkiców:
12481499433
12481485432
12481456319
12481331701
12481305694
12481284580
12481263867
Witam, próbuję wystawić ofertę, ale bez powodzenia. Klikam przycisk Wystaw przedmiot, pojawia się jak zawsze strona z informacją że oferta została wystawiona i że mogę wystawić nową lub podobną. Jednak produktu nie ma w moim asortymencie. Próbowałam kilka razy, również na innym urządzeniu. Zawsze widziałam nowe oferty od razu po wystawieniu. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Nr oferty: 12481556918
mam dokładnie to samo.
@Puzonix, @shadeck, @reaktor-stanley, @pirapiotrek123, @wiki0441 wystawiacie oferty grupowo czy pojedynczo?
pojedynczo, ogólnie cały serwis działa dzisiaj jakby chciał a nie mógł od godziny próbuję zakończyć jedną aukcję bezskutecznie 12481058370
pojedyńczo
pojedynczo, przez formularz.
@reaktor-stanley, @pirapiotrek123, @shadeck dziękuję Wam za odpowiedź. Z tego, co widzę, wystawiacie oferty bez powiązania z produktem, dlatego nie możecie wystawić tej oferty. Aby to potwierdzić potrzebuję od Was zrzutu ekranu szkicu całego formularza wystawiania.
Szkic nr 12438109554
Kategoria filatelistyka, nie ma powiązania z katalogiem produktów.
Od godziny komunikat "Trwa wystawianie 1 oferty" oraz Trwa wznawianie 1 oferty.
Oferta nadal nieaktywna, od kolegów z branży wiem, ze mają podobnie, a u nas nie ma powiązania z katalogiem.
nie można powiązać z katalogiem ponieważ nie posiadacie takiego artykułu w swoim katalogu, trudno że będziecie mieli miliardy produktów z całego świata
@pirapiotrek123 Napisz mi proszę, co twoja wypowiedź ma wspólnego z moją, gdzie tylko potwierdzam fakt, ze w kategorii w której nie ma powiązania z katalogiem produktów Allegro też występuje problem ze wznawianiem i wystawianiem aukcji? Moderatorka @mr_oma pisze, że to jest przyczyną niemożliwości wystawienia oferty, a nie jest.
To była odpowiedź do moderatora moje produkty są połączone z produktem i nadal nie mogę ich wystawić