Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wyskakuje taki błąd od kilku dni.
Nie można wyświetlić podglądu - Nieobsługiwany format żądania
Dotyczy wystawiania nowych produktów i nie można ich podglądnąć przez wystawieniem.
oraz jak przełączam sklep żeby dodać podobny produkt na drugim sklepie pojawia się taki komunikat
Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania
Robiłem to setki razy i tak się dzieje chyba od 3 dni.
Pozdrawiam
Adam
@maba_butik1 potwierdzam jazdy ekranu, to nie jest awaria tylko usprawnienie systemu allegro zrobione z premedytacją.
@RED zgadza się, bo allegro od dłuższego czasu po cichu chce się pozbyć wszystkich sprzedawców, i zostaną tylko oni sami ze swoim towarem.
@RED @sklepRTVSAT opisany problem z przenoszeniem w dół strony nie jest usprawnieniem systemu. Jest to błąd i już się nim zajmujemy 🙂
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Chciałbym zgłosić problem, który występuje podczas korzystania z platformy. Po kliknięciu opcji „Wystaw podobne” lub przy wystawianiu nowej aukcji, strona automatycznie przewija się do dołu, co jest bardzo uciążliwe. Podobna sytuacja ma miejsce również po wybraniu produktu z katalogu – po powrocie do edycji oferty strona przeskakuje na sam dół.
Mam ten sam problem. Nie mogę wznowić oferty.
@BOCIAN_B-B już przyglądamy się temu problemowi. Wrócę do Ciebie z informacją
@Syrena_zT od dnia wczorajszego wam zgłaszam problem i co z tym robicie? "już przyglądamy się temu problemowi" a co robiliście w dniu wczorajszym?? Czekaliście na inne zgłoszenia? Zanim przyjmiecie zgłoszenie do realizacji potrzebujecie 10000zgłoszeń???
@sklepRTVSAT rozwieje Twoje wątpliwości - potrzebujemy więcej zgłoszeń to założenia, że mamy doczynienia z awarią. Pracujemy nad rozwiązaniem tej nieprawidłowości, więc obecnie proszę o cierpliwość.
@gdvorek rozumiem, czekacie dalej na kolejne zgłoszenia aż będziecie ich mieli 10mld wtedy się sprawą zajmiecie, a teraz zwykłe mydlenie oczu o zajęciu się sprawą!
Panie Grzegorzu,
Nasze, klientów Allegro złość i zniecierpliwienie musi Pan znosić jako "pierwszoliniowy" pracownik. Są one uzasadnione i usprawiedliwione ponoszonymi kosztami za wynajem od Allegro miejsc sprzedażowych. A, że jest to elitarna platforma oczekujemy wprost proporcjonalnej jakości obsługi.
Zatem proszę jeśli ma Pan możliwość monitorować tę sprawę i oczekuję szybkiego usunięcia awarii.
Paweł
@COCO-MO ja całkowicie to rozumiem, tylko przekazaliśmy informację Wam, że pracujemy nad rozwiązaniem nieprawidłowości. Proszę mi zaufać, że trzymam rękę na pulsie.
Problemy techniczne ze wznawianiem aukcji.
@Puzelek_pl działamy już w tym temacie. Postaramy się jak najszybciej przywrócić funkcjonalność.
i ja mam problem z brakiem podglądu, brakiem możliwość wystawienia produktów pomiędzy powiązanymi kontami i ekran zjeżający do poziomu okienek z wyróżnieniami
@AGLOPRIMA2 dzięki za info, działamy nad rozwiązaniem nieprawidłowości - dopiszę Twój przypadek. Proszę o cierpliwość.
Dokładnie te same 3 problemy u mnie, już zgłaszałem
@gdvorek działacie nad rozwiązaniem? Minęło ponad 24h od zgłoszenia problemu, czyli nic nie działacie, a zbieracie zgłoszenia, jeszcze magiczna suma zgłoszeń nie wpłynęła, więc dalej będziecie mydlić oczy. Ktoś kto naprawdę się zna na sprawach technicznych rozwiązuje taki problem bardzo szybko, a nie ściemnia przez ponad 24h!
@sklepRTVSAT nikt nikomu nie zamierza "mydlić oczu", zapewniam Ciebie, że cały czas odpowiedni zespół pracuję nad rozwiązaniem tej nieprawidłowości - więcej wiary w nas. Proszę o cierpliwość.
@gdvorek w takim razie wypadało by umieścić informacje o problemach, oraz czasie usunięcia usterki, a nie dalej udajecie że nic się nie dzieje! Coraz więcej zgłoszeń, no ale allegro ma z tego ewidentną zabawę.
@sklepRTVSAT nie ma potrzeby uciekania do takich sformułowań jakie nie mają miejsca. Rozumiem, że pojawienie się takiej informacji jest ważne - przekazałem zespołowi, który pracuję nad wyeliminowanie nieprawidłowści, że otrzymujemy prośbę o wskazanie informacji o problemie i czasie usunięcia usterki.